Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 19:11

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: “Καθάρισε” ο Μπιτσάνης στο τελευταίο 20λεπτο

Γράφτηκε από τον

 

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε χθες στο “Β. Μαλαφέκας” ο Πανθουριακός που επικράτησε με 2-0 της Ανδρούσας.

Η ομάδα του Τάσου Χατζηαγγελή είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Μπιτσάνη που πέτυχε και τα δύο γκολ στο β’ ημίχρονο.

Με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Τέλλο Αγρα και τον Εθνικό Μελιγαλά.

Από την άλλη η Ανδρούσα είχε ορισμένες φάσεις για να προηγηθεί στο σκορ, όμως δεν κατόρθωσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έμεινε μακριά από τη νίκη για τέταρτο παιχνίδι.

Ο Πανθουριακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και είχε δύο καλές στιγμές με τους Μπιτσάνη και Καράμπελα, ενώ στο 35’ ο Ζώτος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή ανέβασε την απόδοση της και στο 58’ ο Αναγνωστόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ακόμη οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Ιμεράασι, Γ. Καλογερόπουλο και Κακογιάννη.

Τελικά το σκορ άνοιξαν στο 72’ οι φιλοξενούμενοι όταν ο Κανανάι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και ο Μπιτσάνης με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1.

Στο 78’ ο Κάλλας βρέθηκε σε επίκαιρη θέση και σούταρε, όμως ο Σταματίου του είπε “όχι”.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 85’ με σουτ του Μπιτσάνη, μετά από σύγχυση στην περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο Κομπιλίρης, με βοηθούς τους Κυριόπουλο και Μπασιλάρη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Διαμαντής, Κακογιάννης, Τσώνης, Βασιλογιαννακόπουλος, Μπάλλας, Γ. Καλογερόπουλος, Ιμεράσι, Χαρμπίλας, Θεοδοσόπουλος (10’ λ. τρ. Κάλλας 83’ λ. τρ. Κουρέτας), Αναγνωστόπουλος.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Κάιας, Οικονομέας, Παναγιωτόπουλος (50’ Μωραγιάννης), Παντσιώτης, Αντωνίου (60’ Μερκούρης), Ζώτος (85’ Τσακαλάκος), Καράμπελας, Μπιτσάνης, Ρουμελιώτης (75’ Κοστρίβας), Κανανάι.