Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 19:31

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 4-1: Σε δύσκολη θέση οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον

 

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Σπερχογεία επιβλήθηκε χθες το απόγευμα στο “Π. Γεωργανάς” της Α.Ε. Αβίας με 4-1.

Οι “ταύροι” δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, όμως κατάφεραν να ευστοχήσουν σε 4 από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια της αναμέτρησης να πάρουν τους τρεις πόντους και να ανέβουν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής. Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Πάρης Καλλιντέρης λειτούργησε σαν φύλακας-άγγελος, αφού πέρα από το γκολ που δέχτηκε δεν επέτρεψε στους αντίπαλους παίκτες να απειλήσουν ξανά την εστία του, καθώς είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε την προσπάθεια της σε όλη τη διάρκεια του ματς, κατόρθωσε να μειώσει σε 2-1, είχε δύο δοκάρια στο α’ μέρος και άλλες φάσεις στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια και ώστε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, καθώς έφερε την Α.Ε. Αβίας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού η Ομόνοια που κέρδισε εντός έδρας την Κυπαρισσία την προσπέρασε στη βαθμολογία, καθώς έχει δύο πόντους παραπάνω. Το ερχόμενο Σάββατο οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην έδρα της Α.Ε. Αβίας και εκεί αναμένεται να κριθεί ποια θα διατηρήσει τις περισσότερες ελπίδες για παραμονή.

Φάσεις - γκολ

Στο 5’ από σέντρα του Ε. Δωδέκατου, ο Δημητρίου με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Στο 14’ ο Δ. Κορμπής σούταρε από καλή θέση για να αποκρούσει ο Καλλιντέρης και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 26’ και πάλι ο Δ. Κορμπής με πλασέ απείλησε την εστία της Σπερχογείας, αλλά η μπάλα κτύπησε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 39’ ο Καραγιάννης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από αμυντικό έκανε το 2-0. Στο 50’ από πάσα του Βαβαρούτσου ο Γεωργίκος με πλασέ από τη μικρή περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 72’ ο Γεωργίκος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καλλιντέρη και με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 82’ από κόρνερ Καραγιάννη ο Παπαγιαννόπουλος έκανε την κεφαλιά, απέκρουσε αρχικά ο Μπεκιάρης, η μπάλα στη συνέχεια κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στρώθηκε στον Κουτσουρόπουλο, ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 3-1. Στο 87’ πάσα του Καραγιάννη στον Οικονομόπουλο, ο οποίος με έξω από την περιοχή πέτυχε το 4-1.

Φωνάζει για πέναλτι η Α.Ε. Αβίας

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 75’ όταν ο Γεωργαντάς εκτέλεσε φάουλ μέσα στην περιοχή και ο Γεωργουλέας που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου του, με τον διαιτητή Πλακογιάννη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης (85’ Παπανικολός), Δημητρίου, Ε. Δωδέκατος, Δικαίος, Παπαγιαννόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Οικονομόπουλος, Φιλίππου (50’ Κουτσουρόπουλος), Κοτσιλιέρης (60’ Μπούνας), Κωστόπουλος (85’ Κουμπανάκης), Καραγιάννης.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Βαβαρούτσος, Αθ. Καρδάσης, Λυκουρέζος, Γεωργίκος (83’ Πουλής), Αποστολίδης, Γ. Καρδάσης, Κωνσταντόπουλος (83’ Νικολόπουλος), Γιαννέας (70’ Γεωργαντάς), Αλντέσκου (60’ Γεωργουλέας), Δ. Κορμπής.