Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 20:31

ΔΩΡΙΟ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-2: Εχασαν την ευκαιρία οι Καλαματιανοί

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα στο Δώριο γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ηρακλής Καλαμάτας, όπου έχασε με 3-2 από τον τοπικό Δωριέα.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι “κυανέρυθροι” έχασαν έδαφος στην προσπάθεια για κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί σε άνοδο στην Α’ τοπική. Σε συνδυασμό με την ήττα του Ακρίτα Κορώνης στην Κυπαρισσία, αν ο Ηρακλής Καλαμάτας έπαιρνε έστω ένα βαθμό στο Δώριο θα εξασφάλισε την άνοδο. Πλέον η υπόθεση άνοδος μέσω της τρίτης προνομιούχου θέσης δεν εξαρτάται από την Καλαματιανή ομάδα, η οποία θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα αντιμετωπίζει το Ασπρόχωμα, που έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα, αλλά από τα αποτελέσματα των άλλων δύο αντιπάλων της, τον Ακρίτα Κορώνης και τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, με τους οποίους ισοβαθμεί στην 3η θέση. Βέβαια σε περίπτωση ισοβαθμίας μετά τη διεξαγωγή των παιχνιδιών της επόμενης - τελευταίας – αγωνιστικής, αυτός που θα πάρει το 3ο εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία θα είναι ο Ακρίτας Κορώνης, που υπερτερεί των αντιπάλων του.

Τα γκολ

 Στο 5’ ο Κωσταντακόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 45’ ο Βαΐτσης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 65’ ο Καρούμπας και στο 77’ ο Βεσέλης έβαλαν μπροστά στο σκορ το Δώριο κάνοντας το 3-1. Ο Ηρακλής μείωσε στο 90’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Φίλαϊ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Αντωνόπουλο και Ρουμελιώτη.

ΔΩΡΙΟ: Γαρδίκας, Γκότσης, Γεωργιόπουλος (82’ Σ. Παπαδόπουλος), Κωνσταντακόπυλος, Γκιάτα, Πάγια, Γκογκοάσα, Καρούμπας, Σταματόπουλος, Βεσέλης (86’ Δ. Τασσόπουλος), Γκρίτζαλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Μπρακούλιας (35’ Παναγόπουλος), Σκαρπαλέζος (15’ Χαραλαμπόπουλος), Φίλαϊ, Α. Κωνσταντόπουλος, Β. Κωνσταντόπουλος (84’ Διαμαντόπουλος), Μάρης, Μπακλαβάς, Βαΐτσης, Παπαδέας, Κατσαρός.