Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 20:16

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-1: Παρά την ήττα κρατά στο χέρι του την άνοδο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-1: Παρά την ήττα κρατά στο χέρι του την άνοδο (φωτό)

 

Εντός έδρας νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ηρακλής Κυπαρισσίας, κερδίζοντας τον Ακρίτα Κορώνης με 3-1.

Με αυτή τη νίκη οι “κυανόλευκοι” ανέβηκαν στην 3η θέση, την οποία μοιράζονται με τον προχθεσινό αντίπαλο τους, αλλά και τον συνονόματο του, της Καλαμάτας. Ετσι οι τρεις ομάδες διεκδικούν το ένα εισιτήριο που θα τις οδηγήσει στην μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας. Οπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή η ομάδα της Κορώνης έχει τον πρώτο λόγο αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι καλύτερη από τους δύο αντιπάλους της. Για τον Ακρίτα η ήττα λοιπόν ήταν “γλυκιά” από την στιγμή που δεν κέρδισε στο Δώριο ο Ηρακλής Καλαμάτας. Με τον Ηρακλή Καλαμάτας υπάρχει ισοβαθμία στα μεταξύ τους παιχνίδια, με τους “πρωτευουσιάνους” να κερδίζουν στα χαρτιά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, καθώς το Ασπρόχωμα έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα και η ομάδα της Κυπαρισσίας θα επιδιώξει στο τελευταίο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με τη Μεθώνη, να κλείσει νικηφόρα τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Τα γκολ

 Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Σταματόπουλο στο 22’, όμως 7 λεπτά μετά ο Δασκαλάκης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 35’ ο Γιάννης έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τον Ηρακλή και στο 62’ ο Σταματόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, σημείωσε το τελικό 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς διαιτητές τους Αράπη και Μπαρδή.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Λινάρδος, Καραχάλιος, Τζαβάλας, Κίτος, Πλέσσας, Ζάγουρας, Μανδραπήλιας, Μπαλτζής, Σταματόπουλος, Γιάννης, Γκίνο.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ι. Καπινιάρης, Τέντες, Πέτση, Πιχιγιόνι, Σαρέλλας, Μαραβέλας, Τζούβελης (55’ Τσιριγώτης), Μάραντος, Μουτζούρης, Δασκαλάκης, Κρητικάκης.