Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 16:20

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Να συνεχίσει με Απόλλωνα το εντυπωσιακό σερί

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Να συνεχίσει με Απόλλωνα το εντυπωσιακό σερί

Μόνο την Εράνη και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας δεν έχει κερδίσει μέχρι σήμερα στο β' γύρο ο Τσικλητήρας με αποτέλεσμα να φιγουράρει στη 2η θέση της Α' τοπικής, μαζί με τον Απόλλωνα και την Εράνη.

Η ομάδα της Πύλου αγνοεί την ήττα από το Γενάρη, όταν έχασε με 2-1 από τους Φιλιατρινούς και σε 11 αναμετρήσεις έχει 9 νίκες με Τέλλο Αγρα, Εθνικό, Θουρία, Μάνη, Κυπαρισσία, Σπερχογεία, Ομόνοια, Αβία και Φαραί (στα χαρτιά) , μία ισοπαλία με Ολυμπιακό και μια ήττα από την Εράνη. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μάλιστα έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, ενώ την περασμένη αγωνιστική πήρε στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς με τον Α.Ο. Φαραί. Κάτι που σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί ξεκούραστη στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα, αλλά και με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από αυτό το εντυπωσιακό σερί.

Ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος χαρακτηρίζει δύσκολο το παιχνίδι στο γήπεδο του Ασπροχώματος, αλλά περιμένει από τους παίκτες του το θετικό αποτέλεσμα.

"Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, την οποία γνωρίζουμε και μας γνωρίζει, αφού έχουμε παίξει δύο φορές στο κύπελλο και μία στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μας αρέσει και να πάρουμε κάτι καλό", λέει ο Γ. Αργυρόπουλος. Το μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία έχει να κάνει με τον Χρήστο Τρίψα, ο οποίος απέχει των προπονήσεων λόγω ενός προβλήματος στο δόντι και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.