Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 14:03

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 3-0: Ολοταχώς για το αήττητο πρωτάθλημα!

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 3-0: Ολοταχώς για το αήττητο πρωτάθλημα!

Την 22η νίκη σε 27 αγώνες σημείωσε χθες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου επικρατώντας με 3-0 της Α.Ε. Μάνης.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά είχαν την ουσία και με ένα γκολ στο φινάλε του α’ ημιχρόνου και άλλα δύο προς το τέλος του ματς πανηγύρισαν ένα ακόμη τρίποντο.

Πλέον το ζητούμενο για το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα είναι να κατακτήσει αήττητο το πρωτάθλημα και απομένουν άλλα τρία ματς για να το καταφέρει.

Από την άλλη η ομάδα της Μάνης το πάλεψε το παιχνίδι και θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, όμως φυσιολογικά υποτάχθηκε στην ανώτερη ομάδα της κατηγορίας.

Ο ΑΟΔ είχε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο με τους Πιτσιλή, Λιόλιο και Παλιά. Στον αντίποδα η ομάδα του Τάκη Δρούγα έχασε μια κλασική ευκαιρία στο 28’ με τον Χελά να βρίσκεται τετ α τετ και να δίνει στον Φετάχου που πλάσαρε, όμως ο Γεωργιόπουλος έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή.

Νέα νίκη με σκόρερ τους Παλιά, Κάνιστρα και Σταματελόπουλο

Στο 44’ άνοιξε το σκορ με τον Τσουκαλά να κάνει το γύρισμα από δεξιά και τον Παλιά με σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το ματς, χωρίς όμως να χάνουν πολλές ευκαιρίες.

Στο 80’ ενώ η Μάνη είχε κερδίσει ένα κόρνερ, οι αμυντικοί του Διαβολιτσίου απομάκρυναν και σε αντεπίθεση ο Πιτσιλής βρήκε τον Κάνιστρα που αφού πέρασε και τον Λίβα με πλασέ έγραψε το 2-0.

Το τρίτο γκολ επιτεύχθηκε στο 91’ με τον Λιόλιο να σεντράρει, τον Ζάκκα να γυρίζει για τον Σταματελόπουλο που με πλασέ έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής ήταν ο Κομπιλίρης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Τζιαμουράνη.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος (67’ Κουλόπουλος), Μπαλόπουλος, Μπαστακός, Λιόλιος, Πιτσιλής, Κρεμύδας, Ζάκκας, Παλιάς (63’ Εμμανουήλ), Τσουκαλάς (55’ Σταματελόπουλος), Κάνιστρας (85’ Π. Σουλαντίκας).

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Λίβας, Καμπανάρος, Βαβαρούτσος, Χατζηπαναγιώτης (80’ Κλ. Σπυρέας), Πετριτάι, Δουρούμης, Μπεγέτης (46’ Πουλάκος), Μουστάκας, Ασημακόπουλος (74’ Κανανάι), Φετάχου (60’ Μιχαλέας), Χελάς.