Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 18:13

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΕΡΑΝΗ 0-2: Μόνη της στη 2η θέση

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΕΡΑΝΗ 0-2: Μόνη της στη 2η θέση

 

Εκτός έδρας νίκη που την διατήρησε πλέον μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας σημείωσε χθες το απόγευμα η Εράνη, που επικράτησε στο γήπεδο του Μελιγαλά, του τοπικού Εθνικού με 2-0.

Η φιλιατρινή ομάδα συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία και κατάφερε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να φτάσει στη νίκη και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία στο ματς του Απόλλωνα με την Τσικλητήρα Πύλου, με τους οποίους μοιράζονταν την ίδια θέση την προηγούμενη αγωνιστική, και τους άφησε δύο βαθμούς πίσω της.

Οι Μπουρδέκας και Αλμπάν σημείωσαν τα δύο τέρματα της Εράνης, ενώ αν οι Χατζηαράπης (2 φορές) και Βλαχόπουλος (2 φορές) σε ισάριθμα τετ-α-τετ (απέκρουσε ο Σπάλλας), είχαν τελειώσει σωστά τις φάσεις που δημιούργησαν στην επανάληψη, τότε η ομάδα τους θα μπορούσε να είχε φύγει νικήτρια με μεγαλύτερο σκορ.

Ο Εθνικός Μελιγαλά, αν και αιφνιδιάστηκε με το γρήγορο γκολ της Εράνης, στο ξεκίνημα σχεδόν της αναμέτρησης, σιγά – σιγά ισορρόπησε, έβγαλε αντίδραση δημιουργώντας αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος με τον Σπυρόπουλο κυρίως και στο δεύτερο 45λεπτο με Σπυρόπουλο και τους Παπαθεοδώρου, Λάγιο, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι, όμως το κέρδος για τον Εθνικό ήταν ότι πήραν χρόνο συμμετοχής, είτε από την αρχή, είτε ως αλλαγή αρκετοί νεαροί παίκτες (Ντεμίρι, Σπυρόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Διακουμάκος). Να σημειωθεί ότι ο προπονητής Παναγιώτης Πολίμος δεν είχε στη διάθεση του, τους Κουρούπη και Δημητρίου, οι οποίοι αποχώρησαν, με τον πρώτο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Μεσσηνίας. Από την Εράνη απουσίαζε ο Νίκος Κόλλιας. 

Τα γκολ

Στο 5’ μετά από κόρνερ του Χατζηαρπάπη, ο Μπουρδέκας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 60’ από σέντρα του Νικολακόπουλου ο Αλμπάν πετάχτηκε στο α’ δοκάρι και με κεφαλιά σημείωσε το 0-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλλας, Ντεμίρι, Θανόπουλος (70’ Καλογερόπουλος), Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Ξυδιάς (52’ Μέτσο), Καρατζούλιας (80’ Παπαδόπουλος), Παπαθεοδώρου, Λάγιος (83’ Διακουμάκος), Σπυρόπουλος.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (83’ Αγγ. Γιαννακόπουλος), Μπακούρος, Αλμπάν, Μπουρδέκας, Χρονόπουλος, Χάρμπας, Πέππας, Φ. Γιαννακόπουλος (58’ Νικολακόπουλος), Χατζηαράπης (87’ Τσοροβάς), Βλαχόπουλος.