Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 19:33

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-1: Το γρήγορο γκολ ήταν αρκετό για το μεγάλο διπλό

Γράφτηκε από τον

Με γκολ που σημείωσε σχεδόν στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός Ανάληψης επικράτησε το Σάββατο στο γήπεδο της Σπερχογείας “Π. Γεωργανάς” του Πανθουριακού με 1-0.

Ετσι συνέχισε την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου. Βέβαια ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, καθώς απομένουν τρία ακόμη παιχνίδια με όλες τις ομάδες που έχουν το ίδιο στόχο, να διατηρούν επίσης ελπίδες και έτσι θα πρέπει να συγκεντρώσει όσο πιο πολλούς πόντους μπορεί για να συνεχίσει και τη νέα περίοδο να αγωνίζεται στην Α’ τοπική.

Στο 3' το γκολ ο Παπανικολόπουλος

Το “χρυσό” όπως αποδείχτηκε γκολ, που έκρινε και το παιχνίδι σημείωσε μόλις στο 3’ ο Παπανικολόπουλος με μακρινό σουτ έξω, περίπου λίγο κάτω από τη γραμμή του κέντρου του γηπέδου. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, όμως δεν κατόρθωσαν να στείλουν για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πανθουριακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με λίγη τύχη θα μπορούσε να έχει πάρει κεφάλι στο σκορ, πριν οι φιλοξενούμενοι πάρουν το προβάδισμα. Στη συνέχεια έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Παντσιώτη και δεν ήταν εύκολο να βγει στην επίθεση και να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Τσούλου.

Στο 10’ ο Μπιτσάνης βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσούλο, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 13’ ο Κανανάι έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή έκανε το σουτ, απέκρουσε αρχικά ο Τσούλος, η μπάλα μετά βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 21’ ο Οδεμισώτης έκανε τη σέντρα στην περιοχή για τον Μπιτσάνης που έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει ο Τσούλος στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 35’ ο Γεωργιόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Σταματίου με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα από πάνω του, αλλά πάνω σχεδόν στη γραμμή ο Παντσιώτης πρόλαβε και την έδιωξε πλάγια.

Αποβολή Παντσιώτη στο 40'

Στο 40’ σε μπροστινή μπαλιά ο Γεωργιόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στο Σταματίου, όμως πρόλαβε ο Παντσιώτης και τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή Καρβούνη να δείχνει αρχικά πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Πανθουριακού, όμως ο β’ βοηθός Ρουμελιώτης, είχε υποδείξει φάουλ έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Ετσι ο διαιτητής με τη σύμφωνη γνώμη του βοηθού του υπέδειξε φάουλ και απέβαλε τον Παντσιώτη. Το φάουλ εκτέλεσε ο Αντωνίου, ο Σκαφιδάς που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας προσπάθησε να σκοράρει με κοντινό σουτ, όμως πρόλαβε ο νεαρός τερματοφύλακας και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 67’ σε σέντρα στην περιοχή ο Σκαφιδάς και πάνω στη διεκδίκηση της μπάλας βρήκε σε αμυντικό δύο φορές στο χέρι ο διαιτητές δεν το έδωσε. Στο 75’ ο Παπανικολόπουλος απέφυγε δύο αντιπάλους και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 80’ ο Αντωνίου εκτέλεσε φάουλ ο Μαυροειδάκος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, δεν την βρήκε όπως θα ήθελε και την έστειλε άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Κάϊας (65’ Μωραγιάννης), Οικονομέας, Παναγιωτοπούλος, Παντσιώτης, Καράμπελας, Ζώτος, Οδεμισιώτης (72’ Κοστρίβας), Μπιτσάνης, Ρουμελιώτης (46’ Μερκούρης), Κανανάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Μαυροειδάκος, Γιαννόπουλος, Δουρούμης, Παπανικολόπουλος, Σκαφιδάς, Πολίτης, Παπαβασιλόπουλος, Μυστριώτης (70’ Κατσίποδας), Αντωνίου (85’ Πατσιώτης), Γεωργιόπουλος.