Τρίτη, 23 Απρίλιος 2019 11:37

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δύσκολος αντίπαλος ο Διαγόρας Ρόδου, αλλά με ρεβάνς στην Καλαμάτα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δύσκολος αντίπαλος ο Διαγόρας Ρόδου, αλλά με ρεβάνς στην Καλαμάτα (φωτό)

Απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά με το πλεονέκτημα της ρεβάνς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η “Μαύρη Θύελλα” θα παίξει την άνοδο στην Football League στις 5 και 12 Μαΐου.

Η χθεσινή κλήρωση των δευτεραθλητών της Γ’ εθνικής που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ έφερε τον Διαγόρα Ρόδου στο δρόμο της Μεσσηνιακής ομάδας. Μια ομάδα που παρουσιάζεται αρκετά δυνατή εντός και εκτός γηπέδου, ωστόσο το θετικό για την Καλαμάτα είναι ότι θα παίξει το δεύτερο ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οι άλλοι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι της Καλαμάτας ήταν ο Αιολικός και ο Ιωνικός οι οποίοι θα παίξουν μεταξύ τους με πρώτο ματς στην Μυτιλήνη.

Στην χθεσινή κλήρωση τονίστηκε ότι θα πρέπει να γίνουν αγώνες σε κλίμα φιλοξενίας, “χωρίς μπράβους και τέτοιες καταστάσεις” όπως σημειώθηκε χαρακτηριστικά.

Ακόμη επισημάνθηκε ότι στα παιχνίδια θα οριστούν έμπειροι διαιτητές και ουδέτεροι παρατηρητές.

Αγ. Χριστόπουλος: “Καλό που το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός”

Την Καλαμάτα εκπροσώπησε στην χθεσινή κλήρωση ο χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος ο οποίος αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο αντίπαλος της Καλαμάτας έκανε μια πρώτη δήλωση στην “Ε” και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του χαρακτηρίζοντας παράλληλα καλό το ότι η ρεβάνς θα γίνει στην Καλαμάτα.

“Είναι δύσκολες όλες οι ομάδες. Θα παίξουμε με τον Διαγόρα και θα κάνουμε ένα μακρινό ταξίδι. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Το καλό είναι ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός.

Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα στη Ρόδο και μετά στις 12 Μαίου όλοι μαζί στο γήπεδο της Καλαμάτας με 5-6 χιλιάδες κόσμο να μπορέσουμε να πάρουμε την άνοδο στην Football League.

Ευελπιστούμε για το καλύτερο. Εχουμε μεγάλη αισιοδοξία γιατί πιστεύουμε στην ομάδα μας”.

Ο Διαγόρας Ρόδου

Οσον αφορά τον Διαγόρα Ρόδου τερμάτισε 2ος στον 6ο όμιλο, πίσω από μια άλλη ομάδα της Ρόδου, τον Ιάλυσο. Σε 24 αγώνες είχε 16 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ πέτυχε 42 γκολ και δέχτηκε 9. Τερμάτισε 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή και 14 μπροστά από τον τρίτο Παλληνιακό. Την φετινή σεζόν επισκέφθηκε αρκετές φορές την Πελοπόννησο, μιας και ήταν στον όμιλο με τις ομάδες της Ηλείας και της Αχαίας. Προπονητής είναι ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

Το πρόγραμμα των αγώνων

1η αγωνιστική

5/5 17:00

ΠΟ Τρίγλιας - Νέστος Χρυσούπολης

Νίκη Βόλου - Θεσπρωτός

Διαγόρας Ρόδου - Καλαμάτα

Αιολικός - Ιωνικός

2η αγωνιστική

12/5, 17:00

Νέστος Χρυσούπολης - ΠΟ Τρίγλιας

Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου

Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου

Ιωνικός - Αιολικός