Παρασκευή, 26 Απρίλιος 2019 11:29

Με επιτυχία το τουρνουά “Καπετάν Β. Κωνσταντακόπουλος” με πάνω από 100 παιδιά

Γράφτηκε από τον
Με επιτυχία το τουρνουά “Καπετάν Β. Κωνσταντακόπουλος” με πάνω από 100 παιδιά

 

Στην ιστορία πέρασε το τέταρτο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» του Δήμου Πύλου- Νέστορος.

Για ένα τριήμερο πάνω από 400 παιδιά από 9 συνολικά ακαδημίες ποδοσφαίρου ξεδίπλωσαν τα ταλέντο τους στα γήπεδα της Μεθώνης, της Χώρας και της Πύλου. Η δράση ξεκίνησε τη Μ. Δευτέρα και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης, με την τελετή λήξη και τις απονομές στο γήπεδο της Πύλου. Μεγάλος νικητής του τουρνουά, που στέφθηκε με επιτυχία, αναδείχθηκε ο Παναιτωλικός, αφού επικράτησε του Αίαντα με 2-1 στην κατηγορία Κ 15. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος οι Παναιτωλικός, Αίαντας Καλαμάτας, Αθλητική Ακαδημία Χώρας, Α.Ο. Μεθώνης, Πατίστα, Α.Ο. Τσικλητήρας, Α.Ο. Θήβας και Tornados. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες των κατηγοριών Κ-11, Κ-13 και Κ-15 που συμμετείχαν έμειναν κατευχαριστημένοι από τη φιλοξενία του Δήμου και παρουσίασαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες. Στην τελετή λήξη τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου Ηλίας Γουρνάς, ο εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας Γιώργος Μπαχούμας και από την ΕΠΣ Μεσσηνίας ο Παναγιώτης Καλκαβούρας.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε για το παραπάνω τουρνουά: «Εκδηλώσεις όπως η σημερινή (σ.σ. προχθεσινή) δείχνουν ότι τα έργα αθλητισμού που έχουμε πραγματοποιήσει πιάνουν τόπο και δίνουν σημασία στην καθημερινότητα του πολίτη.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Μεσσηνίας για την υποστήριξή τους στη διεξαγωγή των αγώνων, τον Νίκο Κακαλέτρη που κάθε χρόνο στηρίζει έμπρακτα με το συντονισμό του την προσπάθεια του Δήμου για τον αθλητισμό στην περιοχή μας, αλλά και τον χορηγό μας τα εμφιαλωμένα νερά Ανδανία”.