Πέμπτη, 02 Μάιος 2019 12:12

Ομόνοια και φίλοι τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Δεν ξεχνούν τον Γιώργο...Για μια ακόμα χρονιά η Ομόνοια και φίλοι του, τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου και βρέθηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" για να δώσουν το θεσμοθετημένο πλέον φιλικό ματς.

Ο πατέρας του Σπύρος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όσους δεν ξεχνούν τον Γιώργο, ενώ ο πρόεδρος της Ομόνοιας Θεόδωρος Τζανετάκος ζήτησε από όσους έδωσαν το "παρών" να δεσμευτούν ότι θα αγωνίζονται κάθε χρόνο σε αυτό το ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι τα αποδυτήρια της Ομόνοιας φέρουν το όνομα του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου και έξω από αυτά, είχαν τοποθετηθεί η φωτογραφία, η φανέλα και τα γάντια του.

Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο,αλλά και για τον άτυχο εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ανήμερα το Πάσχα.

Το φιλικό είχε διάρκεια 70 λεπτών και για την ιστορία ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος με 2-2 και στη διαδικασία των πέναλτι νίκησαν οι φίλοι - συμπαίκτες του Τριανταφυλλόπουλου με 5-4.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Το σκορ άνοιξε στο 45' ο Αλ. Βασιλάκης για τους φίλους του Γιώργου.. Η Ομόνοια είχε δοκάρι στο 51' με τον Δικαιουλάκο και στο 60' ισοφάρισε με τον Στυλιανόπουλο. Στο 64' ο Αλ. Βασιλάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φίλους του Γιώργου, αλλά στο 66' ο νεαρός Κωστόπουλος έκανε το 2-2 και έστειλε το παιχνίδι στη "ρώσικη ρουλέτα", όπου εκτελέστηκαν 21 πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι

(Ο) Γουδέλης: απέκρουσε ο Κάρλος

(Φ) Βασ. Βασιλάκης: άουτ

(Ο) Π. Οικονομόπουλος: 1-0

(Φ) Κάστανος: απέκρουσε ο Γ. Οικονομόπουλος

Ο) Κωστόπουλος: 2-0

(Φ) Στ. Γιαννόπουλος: 2-1

(Ο) Δικαιουλάκος 3-1

(Φ) Αλ. Βασιλάκης: άουτ

(Ο) Στυλιανόπουλος: απέκρουσε ο Κάρλος

(Φ) Απ. Γιαννόπουλος: απέκρουσε ο Γ. Οικονομόπουλος

(Ο) Σπανός: απέκρουσε ο Κάρλος

(Φ) Φασουλής: 3-2

(Ο) Γιαννέλης απέκρουσε ο Κάρλος

(Φ) Βαρελάς: 3-3

(Ο) Τζανετέας:4-3

(Φ) Σωτηρόπουλος: άουτ

(Ο) Τάφα απέκρουσε ο Κάρλος

(Φ) Παναγόπουλος: 4-4

(Ο) Τζανετάκος: άουτ

(Φ) Κοζομπόλης 4-5

(Ο) Γ. Οικονομόπουλος: δοκάρι

ΟΜΟΝΟΙΑ (Βασίλης Μπλέτσας): Γ. Οικονομόπουλος, Γιαννέλης, Στυλιανόπουλος, Τζανετέας, Σπανός, Δικαιουλάκος, ,Καρδάσης (46’ Κωστόπουλος), Γουδέλης, Π. Οικονομόπουλος, Τζανετάκος, Τάφα.

ΦΙΛΟΙ-ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ (Βαγγέλης Μαρινάκης): Κάρλος, Βασ. Βασιλάκης, Αλ. Βασιλάκης, Απ. Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Κάστανος (36’ Βαρελάς), Σώκαλης (36’ Φασουλής), Στ. Γιαννόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αθανασόπουλος (36’ Μ. Γιαννόπουλος), Μαρινάκης (55’ Κοζομπόλης).