Δευτέρα, 06 Μάιος 2019 14:32

ΕΡΑΝΗ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-1: Χτύπησε στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου

Γράφτηκε από τον

 

Με τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου, η Εράνη επικράτησε εντός έδρας 2-1 του Πανθουριακού.

Σε ένα καλό παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Φιλιατρών, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να συνδυάσουν το καλό ποδόσφαιρο με το αποτέλεσμα, που δεν ήταν άλλο από τη νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να το πετύχουν και να προσθέσουν άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό τους το οποίο τους διατήρησε για άλλη μια αγωνιστική μόνους στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής.

Ο Πανθουριακός ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο μέρος, όπου έχασε τρεις ευκαιρίες για να προηγηθεί με τους Μπιτσάνη, Ρουμελιώτη και Ζώτο, αλλά και οι τρεις δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ και ο Κανανάι σε φάσεις που είχε στο β’ ημίχρονο δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ.

Το 1-0 έγινε στο 50’ όταν ο Χατζηαράπης έκανε τη σέντρα στην περιοχής ο Πέππας έκανε την προβολή και την έστειλε στα δίχτυα, παρότι στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Καράμπελας, αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει το γκολ. Στο 58’ 2-0 μετά από μπαλιά στον κενό χώρο ο Βλαχόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας βγήκε τετ-α-τετ και με πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 60’ ο Μπιτσάνης με ατομική προσπάθεια απέφυγε δύο αντιπάλους του και με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς την Τσουκάλη και την Ηλιοπούλου.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Μπακούρος (46’ Κόλλιας), Αλμπάν (70’ Λαμπρόπουλος), Μπουρδέκας, Χρονόπουλος, Χάρμπας, Πέππας, Νικολακόπουλος (78’ Αγγ. Γιαννακόπουλος), Χατζηαράπης, Βλαχόπουλος (89’ Τσοροβάς).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Καΐας, Οικονομέας, Παναγιωτόπουλος, Καράμπελας, Αντωνίου (63’ Κοστρίβας), Ζώτος (60’ λ.τρ. Μωραγιάννης), Οδεμισιώτης, Μπιτσάνης, Κανανάι, Ρουμελιώτης (80’ Δημόπουλος).