Δευτέρα, 06 Μάιος 2019 16:30

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-1: Πήρε το τέταρτο διπλό με Λάγιο και έπιασε 5αδα

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-1: Πήρε το τέταρτο διπλό με Λάγιο και έπιασε 5αδα

 

Στην 5η θέση της Α’ τοπικής ανέβηκε ο Εθνικός Μελιγαλά μετά τη χθεσινή του νίκη στους Γαργαλιάνους επί του Τέλλου Αγρα με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Πάνου Πολίμου χάρις σε γκολ του Λάγιου στο β’ ημίχρονο, επέστρεψε στις επιτυχίες, πετυχαίνοντας συνάμα το 4ο διπλό της στο πρωτάθλημα και διπλασιάζοντας τις νίκες της φέτος απέναντι στον Αγρα. Από την άλλη η ομάδα των Γαργαλιάνων γνώρισε την 3η σερί ήττα της, ενώ συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη από την 20η αγωνιστική (σχεδόν δυόμιση μήνες) όταν είχε επικρατήσει με 2-0 της Αβίας. Το σημαντικό όμως είναι πως και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν σε ένα ακόμη ματς αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Τραυματίστηκε στον

καρπό ο Δασκαλάκης

Στα δυσάρεστα της χθεσινής αναμέτρησης ο τραυματισμός στο χέρι του Σπύρου Δασκαλάκη.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής χτύπησε στον καρπό του χεριού του, όταν σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε στο χέρι την μπάλα από ένα σουτ του συμπαίκτη του Κώστα Γεωργόπουλου.

Ο παίκτης του Αγρα συνέχισε και ολοκλήρωσε το ματς, όμως στο τέλος πονούσε και πήγε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για εξετάσεις.

Οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο είτε για κάταγμα είτε για ράισμα.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με το ματς να είναι μοιρασμένο.

Καλύτερος ο Εθνικός στο δεύτερο

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Αγρα στο 52’ με το σουτ του Μπολούν να μην βρίσκει στόχο. Στο 62’ ο Λάγιος μετά από ατομική προσπάθεια τρίπλαρε δύο αμυντικούς και με σουτ έγραψε το 0-1.

Στο τελευταίο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 68’ είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Παπαθεοδώρου, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε ένα χαμένο τετ α τετ πέντε λεπτά αργότερα.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν να αντιτάξουν 1-2 ενέργειες του Γεωργιόπουλου που έμειναν ημιτελείς.

Ο Εθνικός είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 82’ όταν ο Λάγιος έδωσε στον Ρουμελιώτη που σούταρε για να αποκρούσει ο Αλεξόπουλος... Ο Σεμούρη έκανε νέο σουτ για να αποκρούσει εκ νέου ο Αλεξόπουλος.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος, με βοηθούς τους Αράπη και Σταυρόπουλο.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Αναστασόπουλος, Βέλλης, Δασκαλάκης, Γεωργιόπουλος, Μπολούν, Μαρκόπουλος (46’ Τάρλεφ), Αλεξανδρόπουλος (74’ Βελισσάρης), Λακριντής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μεταξάς, Ντεμίρι, Θανόπουλος, Χαρίτος, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρη, Ξυδιάς (73’ Παπαδόπουλος), Καρατζούλιας, Παπαθεοδώρου (80’ Διακουμάκος), Λάγιος (88’ Καλογερόπουλος), Σπυρόπουλος (65’ Ν. Ρουμελιώτης).