Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 12:30

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ: “Πρώτη φορά με βραβεύει ομάδα με σήμα το... τριφύλλι”! (φωτό & βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ: “Πρώτη φορά με βραβεύει ομάδα με σήμα το... τριφύλλι”! (φωτό & βίντεο)

Στον τόπο καταγωγής της γιαγιάς του Νίκης Κουλέτση βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στη Μεσσήνη, όπου βραβεύτηκε από τον Πάμισο για την προσφορά της οικογένειάς του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο πρόεδρος των “πρασίνων” Γιώργος Βλαχάκης έδωσε ακόμα στον Πέτρο Κόκκαλη μια μπλούζα του Παμίσου με το νούμερο 20 και το όνομα του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος χαριτολογώντας είπε: “Πρώτη φορά με βραβεύει ομάδα με σήμα το τριφύλλι. Το αίμα όμως, νερό δεν γίνεται”. Ο κ. Κόκκαλης πήρε επίσης καπέλα και λάβαρα του Παμίσου και μια ανθοδέσμη από τον αντιπρόεδρο Αλέκο Βλαχάκη. “ Εύχομαι ο Πάμισος να βρει το δρόμο του και να είναι μια αγαπημένη οικογένεια, που θα προσφέρει στήριξη και διέξοδο στα νέα παιδιά και να παίζει όσο πιο καλό ποδόσφαιρο γίνεται”, είπε ο Πέτρος Κόκκαλης στους ανθρώπους της ομάδας, τονίζοντας ότι η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή.

Ακόμα δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για την παρουσία του στην πόλη της Μεσσήνης. “Γυρίζω όλη την Ελλάδα για να ακούσω απόψεις, αλλά και για να πείσω για τις δικές μου απόψεις. Δεν θέλω να μιλήσω πολιτικά εδώ, συζητήσαμε άλλωστε με το δήμαρχο για τα θέματα της πόλης. Η ιδιαιτερότητα για μένα είναι ότι ήρθα εδώ και έψαχνα να βρω πατριώτες και συγγενείς της συντρόφου του Πέτρου Κόκκαλη, Νίκης Κουλέτση από τη Μεσσήνη”.

Ο Πετρ. Κόκκαλης αναφέρθηκε και στο χθεσινό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στον Αγιαξ και την Τότεναμ. “Θέλω να είναι ο Αγιαξ στον τελικό, γιατί στηρίζεται στη φιλοσοφία της ομάδας και όλα αυτό το σχεδίαζε εδώ και δέκα χρόνια. Στην Αγγλία είμαι Λίβερπουλ”. Η λιτή εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο IDEAL Cafe στο Πάρκο Μεσσήνης, που γέμισε από αρκετό κόσμο, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες.