Σάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 23:59

Ελάτε νωρίς στο γήπεδο, λέει η διοίκηση της Καλαμάτας στον κόσμο - από τις 12 μ. θα διατίθενται εισιτήρια στο Δημοτικό Στάδιο

Γράφτηκε από τον

Η διοίκηση της Καλαμάτας περίμέμει πολύ κόσμο στο ντέρμπι κορυφής με την Ερμιονίδα (Κυριακή, 3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) αφού η πρωπόληση εισιτηρίων είναι μεγάλη. Για αυτό με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να πάει από νωρίς στο γήπεδο. Η ανακοίνωση αναφέρει.

'Η διοίκηση της Καλαμάτας κάνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να πάει νωρίς στο γήπεδο ώστε να βρει θέση στις εξέδρες, αλλά και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο του δημοτικού σταδίου κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Επίσης στην εξέδρα των επισήμων θα καθίσουν όσοι διαθέτουν διαρκείας των 200 ευρώ (V.I.P.) και παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν διαθέτουν τέτοια να καθίσουν σε άλλα σημεία της εξέδρας.

Ακόμη θα γίνει προσπάθεια ώστε οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας να βρουν θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας. Το ίδιο θα γίνει και με τους φωτογράφους που θα βρίσκονται εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τα εισιτήρια

Αύριο το πρωί από τις 10 και μέχρι την έναρξη του αγώνα θα προπωλούνται τα εισιτήρια για όσους δεν έχουν προμηθευτεί. Από τις 12 το μεσημέρι θα υπάρχουν στα εκδοτήρια του γηπέδου που βρίσκονται στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας. Υπενθυμίζεται ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ'.