Τρίτη, 21 Μάιος 2019 16:21

Πού πας ρε Καραμήτρο;

Γράφτηκε από τον
Πού πας ρε Καραμήτρο;

 

Επιστολή του Βαγγέλη Παπαμικρούλη για την “Μαύρη Θύελλα”:

“Το ήξεραν πολύ καλά, το είχαν “χωνέψει” κανονικά, και δεν μπορούσαν επειδή δεν είναι ικανοί, επειδή “πουλάνε” Μαυροθυελοφροσύνη μόνο, και επειδή είναι μέτριοι και λίγοι για το μέγεθος του ΠΣ “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ”, να οδηγήσουν την “Μαύρη Θύελλα” σε επαγγελματική κατηγορία και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις και να βάλουν τα θεμέλια για την δημιουργία ομάδας, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι “σωματοφύλακες”, του πλέον αποτυχημένου προέδρου, που προθυμοποιήθηκαν “να βοηθήσουν” μαζί με τον loser της Α’ τοπικής και τον άμπαλο προπονητή με αφετηρία την Γ.Σ. στις 20/1/18 ξεκίνησαν χωρίς αλήθειες και με “ηρωικά λόγια” όπως ήρθαμε να χτίσουμε όχι να “γκρεμίσουμε” τον κατήφορό τους, με τσακωμούς, αλλαγές στα πόστα για προσωπική τους επικράτηση, με “κοκορομαχίες” και με το παιχνίδι του “χαμένου θησαυρού” για το περιβόητο βιβλίο μελών και όχι μόνο αυτά.

Αφού παίχτηκε το θέατρο του παραλόγου στην Γ.Σ. με πολλούς κομπάρσους (τσάτσους, Φιλιππινέζες, κατσαρίδες, τους αγαπούλες) με απόντες και τσιλιαδόρους, όλοι έφυγαν, αφού ψήφισαν με το “χαμόγελο του ηλίθιου” και το “βλέμμα της αγελάδας”.

Μετά από 16 μήνες απορούν όλοι αυτοί οι “σωτήρες”, οι “επενδυτές”, οι “μοναδικοί”, οι “υπεύθυνοι”, τι δεν πήγε σωστά και με μία δεύτερη σκέψη τους, φταίει ο Χατζηπετρής!!! Απορούν αφού “αγάπησαν” την ομάδα, αφού είναι “ρομαντικοί”, αφού έχουν “δώσει το αίμα τους”, πώς δεν τα κατάφεραν!!! “Φτου, ρε γαμώτο”!!! “Αντε ρε γαμώτο”!!! Συνεχίζεται...”.