Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 12:14

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Αύριο η γιορτή για τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Αύριο η γιορτή για τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ εθνική

 

Την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του στην Α’ τοπική και κατ’ επέκταση την άνοδο στη Γ’ εθνική, θα γιορτάσει αύριο Σάββατο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας προσμένουν όλους τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”. Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Πριν από την απονομή, το Διαβολίτσι θα δώσει στις 6.30 μ.μ. φιλικό παιχνίδι μικρής διάρκειας με τους παλαίμαχους της Καλαμάτας, στους οποίους αγωνίζεται άλλωστε και ο τεχνικός του ΑΟΔ Κώστας Παλαμάρας.

Θα ακολουθήσει τραπέζι της διοίκησης σε όσους παρευρεθούν σε αυτή την μέρα χαράς για το σύλλογο, που έγραψε φέτος ιστορία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς μάλιστα να γνωρίσει την ήττα.

Ο ΑΟΔ σε 28 συνολικά αγώνες (αφού ο Α.Ο. Φαραί δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα) είχε 22 νίκες και 6 ισοπαλίες. Ακόμα μπορεί να περηφανεύεται για την καλύτερη επίθεση στην Α’ τοπική με 70 γκολ, αλλά και άμυνα (11 γκολ). Και οι αριθμοί δείχνουν λοιπόν την ανωτερότητα του Α.Ο. Διαβολιτσίου, που από το ξεκίνημα της σεζόν έδειξε τις διαθέσεις του και έφθασε να κατακτά με άνεση το πρωτάθλημα.

Για την επόμενη μέρα, ακόμα είναι νωρίς για να ειπωθεί κάτι. Στην παρούσα φάση η διοίκηση ετοιμάζεται για την αυριανή φιέστα ώστε να γιορτάσει με τον τρόπο που πρέπει αυτή τη μεγάλη επιτυχία.