Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 19:59

Πίστη για παραμονή στο Δώριο μετά το πρώτο διπλό επί του Ολυμπιακού

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε το Σάββατο το Δώριο επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας, ο οποίος είχε να ηττηθεί οχτώ αγωνιστικές, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ! 

Ετσι μετά από καιρό ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για παραμονή στην Α' τοπική.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη αγωνιστική το Δώριο είχε νικήσει την Κυπαρισσία.
"Δείξαμε την ίδια αγωνιστικότητα και πάθος που είχαμε με την Κυπαρισσία. Εχω ξαναπεί ότι η ομάδα έχει δυνατότητες, αλλά κάποιες συγκυρίες μας είχαν κρατήσει χαμηλά. Ηταν θέμα ψυχολογίας. Ηρθε το αποτέλεσμα στην Κυπαρισσία, ήρθε και αυτό με τον Ολυμπιακό", λέει ο Γιάννης Αντωνόπουλος. Ο προπονητής του Δωρίου εκτιμά στη συνέχεια ότι: "Μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε κλασικές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο και παίξαμε με αντεπιθέσεις. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε τη νίκη και βάλαμε στη βαθμολογία δύο ομάδες από κάτω".
Ο Γιάννης Αντωνόπουλος δηλώνει πάντως ότι: "Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Χρειαζόμαστε και άλλες τέτοιες νίκες για να τα καταφέρουμε. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες. Ξεχνάμε τα δύο τελευταία παιχνίδια και επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Α.Ο. Φαραί, όπου θέλουμε μόνο νίκη.".
Η προετοιμασία για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Α.Ο. Φαραί ξεκίνησε σήμερα και τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τον Γκρίτζαλη και τον τιμωρημένο Λούγκα, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Βεσέλι.