Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 12:20

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Με την ίδια... συνταγή στον πάγκο και στροφή σε ντόπιους παίκτες

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Με την ίδια... συνταγή στον πάγκο και στροφή σε ντόπιους παίκτες

 

Με τον Τάκη Δρούγα στον πάγκο θα πορευτεί η Α.Ε. Μάνης και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο πρώην τεχνικός του Πανθουριακού, της Καλαμάτας και των μικτών ομάδων της Μεσσηνίας, έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της ΑΕΜ και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2019-20. Ο Τ, Δρούγας θα μπορεί πλέον να δουλέψει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, μιας και φέτος ανέλαβε τη Μάνη μεσούσης της σεζόν, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Φραγκίσκο Κεράνη.

Στα θετικά για τον προπονητή της ΑΕΜ είναι ότι η ομάδα έχει πλέον γήπεδο για να προπονηθεί και δεν θα ταλαιπωρείται από τις συνεχόμενες μετακινήσεις.

Οι άνθρωποι της Μάνης εκτιμούν ότι η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με καλύτερες προϋποθέσεις, ενώ πρόθεση είναι να ενισχυθεί το ντόπιο στοιχείο.

Γι’ αυτό και έχουν αρχίσει επαφές για την επιστροφή ορισμένων Μανιατών ποδοσφαιριστών. Παράλληλα θα μείνουν και οι παίκτες που είναι από την περιοχή ώστε με ορισμένες προσθήκες να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Στον αντίποδα θα υπάρξουν βέβαια και αποχωρήσεις και εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι παίκτες που δεν συνεχίζουν. Οσον αφορά τις ακαδημίες, ο Κώστας Μίντζηρας έλυσε τη συνεργασία του με την Α.Ε. Μάνης, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν με φιλικό τρόπο. Ο αντικαταστάτης του είναι ένα θέμα που απασχολεί τη διοίκηση, όπως επίσης και ο χώρος που θα προπονούνται τα νέα παιδιά. Διότι οι μικροί σε ηλικία παίκτες έκαναν προπονήσεις σε γήπεδο με... χαλίκι και η διοίκηση της ΑΕΜ θα ζητήσει και από τη νέα δημοτική αρχή, να φτιαχτεί το προπονητικό κέντρο στην Καρδαμύλη για να μπορούν τα παιδιά να μαθαίνουν το ποδόσφαιρο σε σύγχρονους χώρους.