Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2019 15:51

Γκολ και θέαμα στο “3rd Filiatra Summer Cup”

Γράφτηκε από τον
Γκολ και θέαμα στο “3rd Filiatra Summer Cup”

Με τους αγώνες κατάταξης, το μεγάλο τελικό και τις απονομές ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα το 3o Filiatra summer cup U12-U14, που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η Εράνη, με τη στήριξη του Δήμου Φιλιατρών και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών.

Για άλλη μια φορά δόθηκε η ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, να χαρούν να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το παιχνίδι. Από την πλευρά τους οι διοργανωτές έκαναν το καλύτερο και όπως σίγουρα έπιασαν στόχο τους, κάθε χρόνο και καλύτερα και από πλευράς ποιότητας αλλά και από προσφοράς υπηρεσιών. Στην προσπάθεια τους αυτή, είχαν και μεγάλο χορηγό τους επαγγελματίες της πόλης.

Τα παιχνίδια φιλοξενήθηκαν στα δύο γήπεδα της περιοχής, το παλιό που χρησιμοποιεί και η Εράνη για τις υποχρεώσεις, αλλά και το νέο στάδιο Φιλιατρών, όπου χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Στην κατηγορία Κ14 στο μεγάλο τελικό και τις θέσεις 1-2 αναμετρήθηκαν ο Παναιτωλικός με την Καλαμάτα, στο μικρό τελικό για τις θέσεις 3-4 βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Αίας με την ΑΕΚ και για τις θέσης 5-6 αγωνίστηκαν η Εράνη με τον Τέλλο Αγρα.