Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 16:41

Ο ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ: “Δεν θέλω να δεσμεύσω την όποια διοίκηση προκύψει”

Γράφτηκε από τον
Ο ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ: “Δεν θέλω να δεσμεύσω την όποια διοίκηση προκύψει”

 

Ο Μιχάλης Φασουλής ανέλαβε προπονητής στον Πάμισο σε μια δύσκολη συγκυρία, όμως κατόρθωσε να κρατήσει όρθια την ομάδα της Μεσσηνής, ολοκληρώνοντας με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Χωραϊτης τεχνικός έκανε μια δήλωση με την οποία αναφέρεται στα όσα βίωσε τη φετινή σεζόν, επισημαίνοντας πως δεν επιθυμεί να... δεσμεύσει όποια νέα διοίκηση αναλάβει τον Πάμισο.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Φασουλή:

“Η ποδοσφαιρική χρονιά που τελείωσε ήταν μια χρονιά γεμάτη από συγκινήσεις για όλους εμάς που βρεθήκαμε να υπηρετούμε την ομάδα του Παμίσου .

Μέσα σε αυτή την περίοδο γνώρισα πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και υπέροχους ανθρώπους που αγαπάνε το ερασιτεχνικό και αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Ανθρώπους που με ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και περηφάνια αγωνίστηκαν μέσα και έξω από το γήπεδο για την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

Ο ρόλος μου ήταν καθαρά οργανωτικός, στοχεύοντας να βελτιώσω τις συνθήκες δουλειάς, τον τρόπο προπόνησης καθώς και την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών.

Σε καιρούς δύσκολους η ιστορική ομάδα του Παμίσου απέδειξε ότι με την αγάπη και την συμπαράσταση του κόσμου της μπορεί να βλέπει ξανά το μέλλον της με ασφάλεια .

Μπορεί με σωστό προγραμματισμό καθώς και με συνετή διαχείριση να χαράξει τον δρόμο της επιστροφής της στις επιτυχίες.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τον κόσμο της Μεσσήνης και της ευρύτερης περιοχής, με ξεχωριστή αναφορά στους δύο ηρωικούς μας φιλάθλους, που στάθηκαν κοντά στην ομάδα σε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά.

Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Βλαχάκη που αγκάλιασε

την ομάδα και μας στήριξε στον δύσκολο αγώνα μας, καθώς και για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη την χρόνια.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο «έφορα» που μας συμπαραστάθηκε και μας φρόντιζε.

Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στους άξιους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ξεπερνώντας τους εαυτούς τους τόσο ψυχικά όσο και αγωνιστικά.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που αγωνίστηκαν ακόμη και τραυματίες...

Κανείς μας δεν σκέφτηκε και δεν υπολόγισε το «ατομικό ποδοσφαιρικό του συμφέρον».

Ηταν ένας μαραθώνιος όπου όλοι μας τιμήσαμε την φανέλα και την ιστορία του Παμίσου.

Επειδή ο Πάμισος είναι πάνω από πρόσωπα, δεν θέλω να δεσμεύσω την όποια μελλοντική διοίκηση ή τον οποιονδήποτε προηγούμενο ή επόμενο ενδιαφερόμενο «επενδυτή» που θα ασχοληθεί με τα διοικητικά του συλλόγου και ούτε να θεωρηθεί ότι υπάρχει οποιαδήποτε υποχρέωση απέναντί μου.

Υπηρέτησα την ομάδα του Παμίσου και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα .

Οι σύντομες συνεργασίες πολλές φορές δημιουργούν ισχυρές και έντιμες σχέσεις μεταξύ μας”.