Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 11:49

Δύο πιθανές λύσεις για τη "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Δύο πιθανές λύσεις για τη "Μαύρη Θύελλα"

 

Λίγες μέρες έμειναν για την εκλογική συνέλευση της Καλαμάτας που θα γίνει την Παρασκευή και η κατάσταση όσον αφορά την επόμενη μέρα στη Μεσσηνιακή ομάδα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη.

Οι πιθανές λύσεις πάντως είναι δύο ενώ το ποια τελικά θα προκριθεί δεν αποκλείεται να το μάθουμε ακόμη και κατά την διάρκεια της συνέλευσης της Παρασκευής!

Οι κινήσεις Χριστόπουλου, Μαυρέα, Ράλλη και η περίπτωση... Κούγια

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, από τη μια υπάρχει η περίπτωση του Αγαθοκλή Χριστόπουλου, ο οποίος ηγήθηκε εξωδιοικητικά της περσινής προσπάθειας και ήταν αυτός που κάλυψε το σύνολο σχεδόν του οικονομικού βάρους. Το αποτέλεσμα είναι πρόσφατο και γνωστό, η Καλαμάτα έκανε την καλύτερη προσπάθεια των τελευταίων ετών στη Γ' εθνική αλλά στο τέλος από δικά της λάθη έχασε μια άνοδο που στη μέση της χρονιάς φάνταζε σχεδόν βέβαιη.

Ο κ. Χριστόπουλος είναι σε επαφές με τον παλαίμαχο Αντώνη Μαυρέα στον οποίο έχει αναθέσει να διερευνήσει ποια θα είναι η κατάσταση στην συνέλευση της Παρασκευής. "Ετσι όπως είναι η κατάσταση δεν συνεχίζω εκτός αν ο Αντώνης μπορέσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σύμφωνα με αυτά που έχουμε πει", μας είπε το Σάββατο ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος ενώ ο Αντώνης Μαυρέας με την σειρά του μας επισήμανε πως ο κ. Χριστόπουλος θέλει να συνεχίσει, έχοντας την στήριξη κάποιων δικών του επιχειρηματιών, με την προϋπόθεση όμως αυτή τη φορά να έχει ο ίδιος τον έλεγχο του διοικητικού συμβουλίου και να μην αντιμετωπίσει τα περσινά προβλήματα. Μάλιστα ο Μαυρέας σημειώνει πως θα δώσει το παρών στην συνέλευση της Παρασκευής και θα αναφέρει την ξεκάθαρη πρόταση του Χριστόπουλου να αναλάβει την ομάδα.

Στο μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Ράλλης, διερευνά την περίπτωση να δημιουργηθεί μια ομάδα 5-6 επιχειρηματιών για να τρέξουν την ομάδα. Στην περίπτωση αυτή σημειώνει πως θα υπάρχει και η στήριξη του Αλέξη Κούγια, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις. Τονίζει επίσης πως στο ενδεχόμενο αυτό θα ήταν ευπρόσδεκτος και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος καθώς και ότι η κίνηση δεν έχει σε καμιά περίπτωση διχαστικό χαρακτήρα.

Από την άλλη βέβαια ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος σημειώνει πως δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε ένα τέτοιο "πολυμετοχικό" σχήμα. Πιθανότατα τα επόμενα 24ώρα να υπάρξουν απευθείας επαφές του Ράλλη με τον Χριστόπουλο και τον Μαυρέα και να ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να... αποσυρθεί πριν καν πάρει επίσημη μορφή μια από τις δύο κινήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση την Παρασκευή θα ακουστούν δύο διαφορετικές προτάσεις στην συνέλευση που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας...