Τρίτη, 25 Ιούνιος 2019 16:26

ΑΕΚ: "Κιτρινόμαυρος" ο Τσίκο Ζεράλντες

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ: "Κιτρινόμαυρος" ο Τσίκο Ζεράλντες

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Τσίκο Ζεράλντες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην ΑΕΚ για τον επόμενο έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Ο Τσίκο Ζεράλντες, 24 ετών, έγινε η έκτη μεταγραφή που ανακοινώνει η ΑΕΚ, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (25/6) οι "κιτρινόμαυροι" οριστικοποίησαν την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο ένα χρόνο.

Υπενθυμίζουμε πως η Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει τους: Σαμπανάζοβιτς, Αθανασιάδη, Σιμάο, Βράνιες, Παουλίνιο ενώ τα τυπικά απομένουν για να επισημοποιηθεί του Ντέλετιτς.

Όσον αφορά στον Ζεράλντες επισημαίνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην ΑΕΚ χωρίς οψιόν αγοράς για τη νέα σεζόν. Η απόκτηση Ζεράλντες ήταν από τις πρώτες που κυνήγησε η Ένωση, αφού πρόκειται για επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων": "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανθίσκο Ζεράλδες με τη μορφή δανεισμού από την Sporting CP. Ο 24ετών μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας με τον αριθμό 12.

Ο Φρανθίσκο Ολιβέιρα Ζεράλδες γεννήθηκε στη Λισαβόνα στις 18 Απριλίου 1995. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Παράλληλα, υπήρξε διεθνής με τις μικρές Eθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Την τελευταία τριετία έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ κατά σειρά στις Ρίο Άβε, Μορεϊρένσε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τσίκο, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!"

Πηγή: sport24.gr