Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019 12:02

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νέος προπονητής ο Πέτρος Χιώτης

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νέος προπονητής ο Πέτρος Χιώτης

 

Λίγες μόνο ώρες έμεινε κενή η θέση του προπονητή στην ΑΕΚ, καθώς η καλαματιανή ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μάλαμα, ήρθε χθες σε συμφωνία με τον Πέτρο Χιώτη.

Ο πρώην τεχνικός του Χανδριναϊκού καλείται να κοουτσάρει τους “κιτρινόμαυρους” στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Δ. Μάλαμα που οδήγησε φέτος την ΑΕΚ στην άνοδο.

“Η Διοίκηση της Α.Ε.Κ. Καλαμάτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Πέτρο Χιώτη. Πέτρο σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Καλώς όρισες στην οικογένεια της Α.Ε.Κ. Καλαμάτας!!!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Πέτρο Χιώτη, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στον Χανδριναϊκό, ενώ έχει περάσει από τον πάγκο πολλών μεσσηνιακών ομάδων, ξεκινώντας από πολύ μικρή ηλικία την καριέρα του ως προπονητής.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος τεχνικός έχει εργαστεί σε Χανδριναϊκό, Δόξα Καλαμάτας, Τσικλητήρα Πύλου, Καλλιθέα, Εθνικό Μελιγαλά, Ηρακλή Καλαμάτας, Αναγέννηση Παραλίας, Ασπρόχωμα, Παναθηναϊκό και Κεραυνό Καλαμάτας.

“Να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο”

Στις πρώτες του δηλώσεις στην “Ελευθερία” ως τεχνικός της ΑΕΚ Καλαμάτας τόνισε ότι στόχος είναι “Να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα με έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο”.

Η ΑΕΚ θα κινηθεί δυνατά και στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τουλάχιστον τρεις παίκτες που θα την βοηθήσουν να είναι ανταγωνιστική.