Τρίτη, 02 Ιούλιος 2019 16:03

Με υψηλές φιλοδοξίες ξεκινά ο Διαγόρας Κοπανακίου

Γράφτηκε από τον

 

Με υψηλές φιλοδοξίες θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Διαγόρας Κοπανακίου, ο οποίος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Πρόεδρος παραμένει ο Νίκος Κοσμάς, προπονητής είναι ο Γιάννης Αντωνόπουλος ενώ η ομάδα φιλοδοξεί να ιδρύσει ακαδημία και παράλληλα ποντάρει πολλά στο γεγονός ότι θα αγωνίζεται στο “σπίτι της” που πλέον διαθέτει και τάπητα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Διαγόρα αναφέρει: “Ο ΑΣ Διαγόρας Κοπανακίου ξεκινά τη σεζόν όπως πάντα με μεγάλους στόχους. Με την αξιοπιστία, το ήθος και την αγάπη που τον διακατέχει ο Νίκος Κοσμάς συνεχίζει στον προεδρικό θώκο. Σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντωνόπουλο έναν επαγγελματία διπλωματούχο προπονητή, ο οποίος πρεσβεύει ακριβώς τα ίδια με τον πρόεδρο θα προσπαθήσουν φέτος να φτάσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ενα γήπεδο νέο στολίδι για τον τόπο μας θα είναι η αρχή της νέας μας προσπάθειας.

Οι στόχοι μας για φέτος είναι τρεις:

1. Ομάδα πρότυπο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

2. 4-6 παίκτες με εμπειρία οι οποίοι θα βοηθήσουν ιδιαίτερα το ήδη υπάρχουν νεανικό μας ρόστερ.

3. Ιδρυση της ακαδημίας η οποία χρόνο με το χρόνο να είναι αιμοδότης ποδοσφαιριστών της κύριας ομάδας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για να τεθεί σε ισχύ η ακαδημία μας. Υπεύθυνος θα είναι ο κύριος Δημήτρης Καμπούκος παίκτη της ομάδας μας τα τελευταία 19 χρόνια. Παρών πάντα και στα εύκολα και στα δύσκολο, γνωστός για το ήθος και την αγάπη του στην ομάδα και ικανός να μεταφέρει στα νέα παιδιά τα στοιχεία αυτά.

Ο Διαγόρας φέτος είναι εδώ στο “σπίτι του” πιο δυνατός από ποτέ και έτοιμος για τα καλύτερα. Με ένα πρόεδρο ισχυρό, ένα συμβούλιο αγαπημένο και ενωμένο, γεμάτο εμπειρία και γνώση, ένα προπονητή πρότυπο για όλους και παίκτες έτοιμους να τα δώσουν όλα για την ομάδα στο πλαίσιο πάντα της ευγενούς άμιλλας. Αγάπη, ήθος, σεβασμός, οι 3 λέξεις που θα πρεσβεύει και φέτος ο Διαγόρας”.