Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2019 13:02

Ενισχυμένη διοίκηση στον Α.Ο. Διαβολιτσίου

Γράφτηκε από τον

 

Δυνατό διοικητικό σχήμα εν όψει της συμμετοχής του στην Γ’ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του απέκτησε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Η νέα διευρυμένη διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα με τον Γιάννη Κωνσταντάρα να παραμένει στην θέση του προέδρου ενώ αξιοσημείωτη είναι η προσθήκη αρκετών σημαντικών ανθρώπων όπως του Νίκου Ντονά (πολιτικός μηχανικός, παλαίμαχος της ομάδας του Διαβολιτσίου αλλά και της Καλαμάτας που βοηθούσε εξωδιοικητικά στο παρελθόν) του πρώην προέδρου της ΕΠΣΜ Λεωνίδα Οικονομίδη αλλά και του επιχειρηματία από την Αθήνα Κώστα Βεργή που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας.

Αναλυτικά τη διοίκηση απαρτίζουν οι Γιάννης Κωνσταντάρας πρόεδρος, Λεωνίδας Οικονομίδης αντιπρόεδρος, Βασίλης Χαρίτσης γενικός γραμματέας, Κώστας Βεργής ταμίας, Νίκος Αντωνακόπουλος έφορος – υπεύθυνος γηπέδου, ενώ στην διοίκηση είναι ακόμη οι Ευθύμιος Ξηρόκωστας, Γιώργος Τσοροτιώτης, Νίκη Σφακιανάκη, Αναστάσιος Καλοβυρνάς, Σπύρος Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Κώστας Αδαμόπουλος, Δημήτρης Αντωνόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Χάρης Γεωργακάς, Νίκος Ντονάς, οι ρόλοι των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.