Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 14:03

Εβδομάδα μεταγραφών στον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

 

Μια μεταγραφή και μία αποδέσμευση μετρά μέχρι σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας, αλλά εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν νέες προσθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιστορικός σύλλογος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με ορισμένους παίκτες, που θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος. Στον αντίποδα υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες του Απόλλωνα από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και ίσως έχουμε αποδεσμεύσεις. Το βέβαιο είναι ότι οι παίκτες που θα φύγουν, θα αντικατασταθούν και θα γίνουν όσες κινήσεις χρειάζονται ώστε ο Απόλλωνας να είναι ανταγωνιστικός. Η καλαματιανή ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Α’ τοπική και ανανέωσε για μία ακόμα χρονιά τη συνεργασία της με τον Τάκη Σακελλαρόπουλο. Θυμίζουμε ακόμα ότι αποχώρησε ο Δημήτρης Τσουλάκος, που θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Μάνης.

Μεταγραφικά, το μοναδικό νέο πρόσωπο είναι ο 21χρονος επιθετικός Βασίλης Δαλκαφούκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο Λουτράκι στα τμήματα υποδομής, αλλά και στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου, ενώ ξεκίνησε από τον Αίαντα.