Τρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 18:37

"Μαύρη Θύελλα": Ετοιμοι Σκαρλάτος και Λιόλιος για το ματς με ΑΕ Καραϊσκάκης

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Αρτα, με τον Μίλτο Γκόφα να βλέπει να ικανοποίηση τα αγωνιστικά προβλήματα να μειώνονται στο ελάχιστο.
Μετά τον Χρήστο Καλαντζή που μπήκε την Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα, σήμερα προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα και οι Βασίλης Σκαρλάτος και Νίκος Λιίολιος. Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν απόλυτα τους τραυματισμούς τους και πλέον τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους, ο οποίος βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται σημαντικά για το παιχνίδι του Σαββάτου.


Η προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και ξεκίνησε με έντονο πρόγραμμα το οποίο ολοκληρώθηκε με πολλές ταχύτητες μικρών αποστάσεων. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, το ένα ακολούθησε πρόγραμμα που αφορούσε συνδυασμό άμυνας επίθεσης με πολλά σουτ και το άλλο δούλεψε κατοχή μπάλας και αλλαγή παιχνιδιού.
Ο μοναδικός απόντας ήταν ο Νίκος Τριανταφυλλάκης, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα το οποίο θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ετσι δεν θα προλάβει ούτε το παιχνίδι με την ομάδα της Αρτας. Να θυμίσουμε πως στο ματς του Σαββάτου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε ο τιμωρημένος Γιάννης Καλογερόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης.