Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 11:33

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Συμφώνησε με Ζαχαρόπουλο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Συμφώνησε με Ζαχαρόπουλο

 

Μετά το Δημήτρη Κασωτάκη και ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Καλαμάτας και θα φορά και τη νέα σεζόν τη φανέλα της “Μαύρης Θυελλας”.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί μια καλή λύση για το νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ενισχύει και το ντόπιο στοιχείο.

“ Ο Π.Σ. » Η Καλαμάτα » ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ζαχαρόπουλο ο οποίος θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας.

Ο 24χρονος καλαματιανός αμυντικός μέσος ήρθε σε συμφωνία σήμερα το μεσημέρι με την νέα διοίκηση αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν και συμφώνησαν σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Ο Ζαχαρόπουλος ξεκίνησε από τον Πανιώνιο Καλαμάτας και ακολούθως αγωνίστηκε σε Καλαμάτα ( Γ Εθνική, σεζόν 2014-1 5) , Λαμία, Παναιγιάλειο ( Β’ Εθνική) και Τσικλητήρα Πύλου (Γ’ Εθνική ,σεζόν 2016-17), πριν επιστρέψει πριν 2 χρόνια στην Μαύρη Θύελλα”, αναφέρει η ανακοίνωση για τη συμφωνία με το Ζαχαρόπουλο.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή των χώρων του γηπέδου του Μεσσηνιακού, τις οποίες έχει αναλάβει η κατασκευαστική εταιρεία ERMONASSA S.A. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ανεβάσει μια σειρά φωτογραφιών στο επίσημο σάιτ της Καλαμάτας στην οποία καταγράφεται η εικόνα που έχουν σήμερα οι εγκαταστάσεις πριν τις παρεμβάσεις και σημειώνεται ότι θα γίνει ακριβώς η ίδια εικονική αποτύπωση στα τέλη Αυγούστου που θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.