Δευτέρα, 15 Ιούλιος 2019 14:12

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Απέκτησε Φέστα και Λίβα - 12 ανανεώσεις

Γράφτηκε από τον

 

Τις δύο πρώτες μεταγραφές πραγματοποίησε ο Εθνικός Μελιγαλά, ενισχύοντας το ρόστερ του στην αμυντική γραμμή και κάτω από τα γκολπόστ.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον 25χρονο αμυντικό Σταμάτη Φέστα (φωτό) που πέρυσι έπαιξε στην Ομόνοια και παλιότερα σε Σπερχογεία, Πανθουριακό και Αστέρα Αρφαρών.

Δεύτερη κίνηση ήταν αυτή του 28χρονου τερματοφύλακα Κώστα Λίβα που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α.Ε. Μάνης και ακόμη έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Παραλίας, Ανδρούσα, Σπερχογεία, Πάμισο, Ατρόμητο Πλατύ και Πανθουριακό.

Κοινός παρανομαστής και των δύο παικτών πως αμφότεροι έχουν φορέσει στο παρελθόν και πάλι τη φανέλα του Εθνικού.

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας του Μελιγαλά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με 12 παίκτες από το περσινό ρόστερ. Συγκεκριμένα παίκτες του Εθνικού και τη σεζόν 2019-20 θα είναι οι Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος, Σταύρος Μπούνας, Γιάννης Μακρής, Σάκης Σαραντόπουλος, Νίκος Λάγιος, Ηλίας Σεμούρη, Χρήστος Διακουμάκος, Χρήστος Ντεμίρι, Θανάσης Ν. Ρουμελιώτης, Θανάσης Δ. Ρουμελιώτης, Γιάννης Ζαρακοβίτης και Γιάννης Καλογερόπουλος. Επίσης από την ακαδημία του Εθνικού θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα 4-5 νεαροί παίκτες και θα τεθούν στη διάθεση του Παναγιώτη Πολίμου στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Η διοίκηση των “κυανόλευκων” συνεχίζει τις επαφές για περαιτέρω ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, με βασικό στόχο να συνεχίσει ο αρχηγός Τάκης Καρατζούλιας, αλλά και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.