Πέμπτη, 25 Ιούλιος 2019 12:05

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Πάμε για πρωτάθλημα, αν μας...αφήσουν”, λέει ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος

Γράφτηκε από τον

Να πάρει την κούπα του πρωταθλητή θέλει τη νέα σεζόν ο Πανθουριακός και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος έχει στα “σκαριά” δυνατές μεταγραφές που θα ανακοινωθούν, όταν τελειώσει και το τυπικό σκέλος.

Ο πρόεδρος της ομάδας μιλώντας χθες στην “Ελευθερία” ξεκαθάρισε ότι: “Oπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πάμε για πρωτάθλημα και πρόσθεσε με νόημα “ Αν βέβαια μας.. αφήσουν”.

Ο Πανθουριακός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 6η θέση της Α’ τοπικής, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Χριστόπουλος σήκωσε παράλληλα και το οικονομικό βάρος της “Μαύρης Θύελλας” που ενώ ξεκίνησε ιδανικά, δεν μπόρεσε να πετύχει την άνοδο και θα παίξει ξανά στη Γ’ εθνική. Ο Αγ. Χριστόπουλος μετά το μπαράζ ανόδου με το Διαγόρα γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την Καλαμάτα και πλέον αφοσιώνεται στον Πανθουριακό και δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του.

“Εχουμε συμφωνήσει από τον Απρίλιο”

Ο κ. Χριστόπουλος έβαλε χθες τέλος και στις... φήμες που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία εβδομάδα περί αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του Πανθουριακού. “Με τον κ. Χατζηαγγελή και τον κ. Παυλάκη έχουμε συμφωνήσει από τον Απρίλιο και δεν υπάρχει κανένα θέμα”, δηλώνει ο πρόεδρος του Πανθουριακού.

 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ