Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2019 15:57

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Εμεινε και ο Κουρούπης, παρελθόν ο Ξυδιάς

Γράφτηκε από τον

Δύο ανανεώσεις και μία αποδέσμευση ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού. Συγκεκριμένα θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στο Μελιγαλά, οι Τάκης Καρατζούλιας και Δημήτρης Κουρούπης, ενώ αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Παναγιώτης Ξυδιάς. 

Για τη συμφωνία με τον αρχηγό του Εθνικού αναφερθήκαμε στο χθεσινό φύλλο της "Ελευθερίας"  και ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση.  Ετσι ο έμπειρος μέσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και θα έχει εκ νέου συμπαίκτη τον Κουρούπη.
Για τον ικανό μεσοεπιθετικό γράφαμε ότι οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του βρίσκονται σε καλό δρόμο και πράγματι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Ο Κουρούπης ήταν από τα βασικά στελέχη της φετινής σεζόν, όπως επίσης και ο Καρατζούλιας και ο Παναγιώτης Πολίμος είναι ικανοποιημένος που θα τους έχει στη διάθεσή τους. Στον αντίποδα χώρισαν οι δρόμοι με τον μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Ξυδιά, που είναι ελεύθερος να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε ομάδα της αρεσκείας του.

Επέστρεψε ο Μακρής

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Γιάννης Μακρής. Ο ικανός αμυντικός δεν έπαιξε στο δεύτερο γύρο, αφού βρισκόταν στο εξωτερικό, αλλά πλέον επέστρεψε και λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή. Κάτι που ισχύει και για τον μεσοεπιθετικό Σάκη Σαραντόπουλο, που επίσης έχασε το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος διότι υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.