Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 11:59

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Προφορική συμφωνία με δύο μεσοεπιθετικούς

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Προφορική συμφωνία με δύο μεσοεπιθετικούς


Το Καλό Νερό δεν έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα καμία μεταγραφή στο θερινό παζάρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει στασιμότητα.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Σάκη Διονυσόπουλο έχουν εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προφορική συμφωνία με δύο έμπειρους μεσοεπιθετικούς. Ο ένας αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ Ηλείας και ο δεύτερος στην Α’ Αθήνας. Πρόκειται για παίκτες πρώτης γραμμής που θα ανακοινωθούν, εφόσον υπογράψουν. Κάτι που αναμένεται να συμβεί τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Από εκεί και πέρα το Καλό Νερό είναι σε συζητήσεις με τερματοφύλακα και αμυντικό από ομάδες της Μεσσηνίας. Στόχος είναι να γίνουν 4-5 κινήσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα της επιτρέψουν να διεκδικήσει την παραμονή στην Α’ τοπική.
Το Καλό Νερό μετρά δύο σερί πρωταθλήματα και ισάριθμες ανόδους και από τη Β’ τοπική θα βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πρωτεργάτης αυτών των επιτυχιών ο προπονητής Σάκης Διονυσόπουλος, που ετοιμάζεται για την 4η σερί χρονιά στον πάγκο.  Ο Σ Διονυσόπουλος έχει ζητήσει την παραμονή όλων των παικτών που έφεραν φέτος τον τίτλο στην Α’ τοπική και έτσι κατά 99% το ρόστερ θα είναι ίδιο με πέρυσι, συν τις μεταγραφές που θα γίνουν.
Τέλος να σημειωθεί ότι στο Καλό Νερό ρίχνουν αυτές τις μέρες βάρος και στο πανηγύρι της ομάδας, το οποίο θα γίνει στις 5 Αυγούστου και αποτελεί πηγή εσόδων, όπως και οι κάρτες διαρκείας που κυκλοφόρησαν.