Τρίτη, 30 Ιούλιος 2019 14:12

ΔΩΡΙΟ: Ξανά στον πάγκο ο Σωτήρης Μπουραντώνης

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ: Ξανά στον πάγκο ο Σωτήρης Μπουραντώνης

 

Μετά από ένα χρόνο ο Σωτήρης Μπουραντώνης επιστρέφει στο Δώριο.

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε την Κυριακή το βράδυ τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας και θα καθίσει ξανά στον πάγκο. Ο Μπουραντώνης εργάστηκε για δύο χρόνια στο Δώριο και αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι για να αναλάβει τα ηνία του Ακρίτα Κορώνης. με τον οποίο χώρισαν αργότερα οι δρόμοι και στο φινάλε της περσινής σεζόν ανέλαβε την Αναγέννηση Παραλίας.

 “Επέστρεψα για να πρωταγωνιστήσουμε"

Ο Μπουραντώνης έχει συνδέσει το όνομά του με την Ομόνοια, στην οποία ήταν σχεδόν για δέκα χρόνια προπονητής. Πλέον αναλαμβάνει το Δώριο σ’ ένα γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον. “Επέστρεψα για να πρωταγωνιστήσουμε και πιστεύω ότι με 4-5 προσθήκες θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Εχω καλές σχέσεις με τους παίκτες της ομάδας και η θέληση αυτων των παιδιών να συνεργαστούμε ξανά, με έκανε να αναλάβω την ομάδα”, λέει στην “Ελευθερία” ο Σωτήρης Μπουραντώνης.

Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης είναι να μείνει ο βασικός κορμός των παικτών και να γίνουν ορισμένες μεταγραφές. Ηδη υπάρχει προφορική συμφωνία με κάποιους παίκτες και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν οι πρώτες προσθήκες. Το Δώριο θα στοχεύσει ξεκάθαρα τη νέα σεζόν στην άνοδο στην Α’ τοπική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ