Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2019 16:53

ΑΕ Λεμεσού - Αρης: Ετοιμος για την πρόκριση μέσα στη Κύπρο

Γράφτηκε από τον
ΑΕ Λεμεσού - Αρης: Ετοιμος για την πρόκριση μέσα στη Κύπρο

Ο Αρης θέλει να επιστρέψει και... ευρωπαϊκά και η αρχή πρέπει να γίνει στην Κύπρο κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού. Το σχήμα του Παντελίδη και η τηλεοπτική μετάδοση.

Ωρα πρόκρισης! Ο Αρης μετά το 0-0 της Θεσσαλονίκης με τη ΑΕ Λεμέσου θα ψάξει σκορ πρόκρισης μέσα στην Κύπρο για να περάσει στον 3ο προκριματικό γύρο εκεί όπου θ' αντιμετωπίσει την Μόλντε (προκρίθηκε χθες επί της Τσουκαρίτσκι) και ταυτόχρονα να βρεθεί και στην κλήρωση της Δευτέρας για τα play off του Europa League.

Η αποστολή του Αρη βρίσκεται από την Δευτέρα στην Κύπρο για να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες (υγρασία σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες) και σήμερα στις 20:00 θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Λεμεσού στη Λάρνακα (CosmoteSports1) για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε αισιόδοξος πως «ο Αρης θα πάρει αυτό που του αξίζει», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ντάνιελ Λάρσον.

Η πιθανή 11αδα του Αρη
Οσον αφορά την 11αδα που σκέφτεται ο Σάββας Παντελίδης;
Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Βέλεθ, Κορχούτ, Μπάσα, Ματίγια, Λάρσον, Ντιγκινί, Φετφατζίδης, Ιντέγε

Οσον αφορά την αντίπαλο του Αρη, ΑΕ Λεμεσού το μόνο που αποκάλυψε ο Ντούσαν Κέρκεζ ήταν πως ο Ντόσα Τζούνιορ δεν θα είναι στη διάθεσή του.

Πηγή: gazzetta.gr