Σάββατο, 03 Αύγουστος 2019 16:51

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανοίγει ο δρόμος για τη Football League!

Γράφτηκε από τον

Ανοίγει ο δρόμος για να “κερδίσει” μια κατηγορία η “Μαύρη Θύελλα” και τη σεζόν 2019-20 να αγωνιστεί στη football league, αντί για τη Γ’ εθνική.

Κι αυτό διότι ο Κρόνος Αργυράδων φαίνεται πως αδυνατεί να κατέβει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, ενώ και ο ιστορικός Ηρακλής πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει να δηλώσει “παρών”.

Ετσι η Νίκη Βόλου και η Καλαμάτα θα πάρουν τις θέσεις τους, μιας και είναι οι δύο επιλαχούσες ομάδες.

Γι’ αυτό άλλωστε το ενδεχόμενο η εφημερίδα “Ελευθερία” είχε αναφερθεί στο φύλλο της περασμένης Τετάρτης και φυσικά δημοσιεύτηκε και στο notosport.gr.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του sportime.gr που αναφέρεται στις εξελίξεις στη football league:

"Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καραϊσαρλή από τον Κρόνο Αργυράδων και την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Φώτης Τσουγγάρης την Πέμπτη(1/8) να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, τα περιθώρια στενεύουν και οι ελπίδες για συμμετοχή του σωματείου στη Football League γίνονται… όνειρο απατηλό.

Την προσεχή Κυριακή (4/8), στις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκλογική συνέλευση του ερασιτέχνη Κρόνου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων, με την προοπτική να βρεθεί κάποιο άτομο που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στην Α1 ΕΠΣΚ.

Η Καλαμάτα είναι η δεύτερη επιλαχούσα μετά τη Νίκη Βόλου να καλύψει κάποιο κενό στην κατηγορία, από την στιγμή που ο Κρόνος Αργυράδων φαίνεται να μη δηλώνει συμμετοχή στην 3η τη τάξει κατηγορία.

Αν συμβεί αυτό, τότε η Νίκη Βόλου θα πάρει τη θέση του Ηρακλή και η Καλαμάτα τη θέση του Κρόνου.

Βέβαια, όλα αυτά τα ζητήματα θα απαιτήσουν ακόμη περισσότερο χρόνο και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει το σίριαλ του καλοκαιριού.

Καθώς όσο δε βγαίνει η προκήρυξη, στην οποία θα αναγράφεται και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής, τότε άπαντες θα κάθονται σε … αναμμένα κάρβουνα και θα είναι όμηροι των κωμικοτραγικών καταστάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πάντως, η απουσία του Ηρακλή από τη συνάντηση της Football League επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά πως η θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ έχει κατεβάσει ρολά και απλώς δε λειτουργεί".