Παρασκευή, 09 Αύγουστος 2019 14:55

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Και πάλι στα “κυανόλευκα” ο Διονύσης Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Οι μεταγραφές δεν έχουν σταματημό για την Κυπαρισσία που ενισχύεται σε όλες τις θέσεις με στόχο να πάρει τον τίτλο στην Α’ τοπική Μεσσηνίας.

Τελευταίο απόκτημα του ΑΟΚ είναι ο Διονύσης Γεωργιόπουλος που την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Ο Γεωργιόπουλος ανήκε στην Καλαμάτα και από εκεί παραχωρήθηκε στην Τριφυλιακή ομάδα, στην οποία θα αγωνιστεί για τρίτη φορά.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί μπακ, όσο και ως δεξί χαφ και είναι ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κόουτς Τάκη Παναγόπουλου.

Ο Γεωργιόπουλος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατα του, όμως πέρυσι έκανε καλή χρονιά με το Διαβολίτσι και φιλοδοξεί φέτος να τα πάει ακόμη καλύτερα.

Ο καταγόμενος από το Δώριο Γεωργιόπουλος είναι η 8η μεταγραφή των “κυανόλευκων” αφού είχαν προηγηθεί οι Πάνος Τσαγκάρης, Παναγιώτης Μπουτσικάκης, Δημήτρης Μπάρκας, Διονύσης Τζανέτος, Νίκος Κόλλιας, Θεόδωρος Ντουγέρογλου και Γιώργος Σούπουλι.

Για να κλείσει πλέον το ρόστερ η Τριφυλιακή ομάδα αναζητά έναν μεσοαμυντικό και επαφές υπάρχουν με αρκετούς ποδοσφαιριστές.