Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2019 14:20

Σε ντόπιους παίκτες θα στηριχθεί ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον

Σε παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Πύλου, αλλά και νεαρούς προερχόμενους από την ακαδημία θα στηριχθεί ο Τσικλητήρας την προσεχή σεζόν στην Α’ τοπική.

Η νέα διοίκηση που προέκυψε εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή τη φιλοσοφία με την οποία θα πορευτεί. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ομάδα του Τσικλητήρα αλλάζει.
Με σκοπό πλέον να παίζουν παίκτες από τον τόπο μας και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Το ανανεωμένο συμβούλιο είναι ένα και μαζί θα δουλεύουμε για το συμφέρον της ομάδας μας. Έχοντας από τις καλύτερες ακαδημίες εννοείται ότι παιδιά από αυτές θα απορροφούνται στην ομάδα όπου είναι και ο σκοπός των ακαδημιών. Έτσι ο κόσμος στην ομάδα του Τσικλητήρα θα έρχεται να βλέπει μέσα στο γήπεδο τα δικά του παιδιά. Ευελπιστούμε για το καλύτερο της ομάδας μας και καλούμε τον κόσμο μας στο γήπεδο”. Πρώτο μέλημα της διοίκησης του Τσικλητήρα είναι να βρει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, με τον Μιχάλη Ζάγκο να είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Αργυρόπουλο.