Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2019 11:07

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμάζεται και ενισχύεται εν όψει Football League

Γράφτηκε από τον

Η αβεβαιότητα που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα όσον αφορά την κατηγορία που θα συμμετέχει η Καλαμάτα τη νέα χρονιά, από προχθές ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν.

Η αδυναμία δήλωσης συμμετοχής του Νέστου Χρυσούπολης στην Football League - την οποία ανακοίνωσε επίσημα στην Ομοσπονδία - άνοιξε διάπλατα το δρόμο για την Football League. Οπως έλεγαν και χθες οι άνθρωποι της Μεσσηνιακής ομάδας, πλέον περιμένουν απλά την επίσημη ανακοίνωση – που ευελπιστούν να γίνει εντός της εβδομάδας – ενώ παράλληλα κινούνται ήδη σε ρυθμούς Football League. Ο παράγοντας της ομάδας Γιώργος Ράλλης, που ως νομικός γνωρίζει καλά αυτά τα πράγματα, τόνισε πως η Καλαμάτα είναι πολύ μπροστά σε σχέση με άλλες ομάδες σε σε βαθμό ετοιμότητας όσον αφορά τη μετατροπή σε ΠΑΕ και τον φάκελο συμμετοχής στην μεγαλύτερη κατηγορία. “Είμαστε η νέα δύναμη, είμαστε ήδη μπροστά και θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”, τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπάρχει και το θέμα του ρόστερ το οποίο σαφώς και θα χρειαστεί ενίσχυση για να είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στην Football League. Για αυτό και οι Μεσσήνιοι ετοιμάζουν ήδη νέες μεταγραφικές κινήσεις που θα δυναμώσουν το ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο Βασίλης Βούζας. Θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν τουλάχιστον 3-4 καλές μεταγραφές ακόμη.

Φιλικό σήμερα με Θύελλα Πατρών

Στην Πάτρα θα ταξιδέψει σήμερα η Καλαμάτα, η οποία στις 6 μ.μ. θα φιλοξενηθεί σε φιλικό ματς από την Θύελλα Πατρών. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά φιλικό ματς της Μεσσηνιακής ομάδας μετά από αυτά με την Κ 19 του Ν.Π.Σ. Βόλος (0-0), τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1) και την Σπάρτη (νίκη 4-0). Η ομάδα της Πάτρας κατέκτησε τον τίτλο πέρυσι στην Α’ τοπική Αχαϊας και φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.