Πέμπτη, 22 Αύγουστος 2019 10:58

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρώτη φιλική ήττα 1-0 από Θύελλα Πατρών

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη της φιλική ήττα γνώρισε χθες η Καλαμάτα η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην Πάτρα από την τοπική Θύελλα.

Ηταν το τέταρτο φιλικό της Μεσσηνιακής ομάδας μετά από αυτά με την Κ 19 του Ν.Π.Σ. Βόλος (0-0), τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1) και την Σπάρτη (νίκη 4-0). Η περσινή πρωταθλήτρια Αχαίας που φέτος θα αγωνιστεί στην Γ’ εθνική, πήρε τη φιλική νίκη χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Σκεπετάρης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (οι “μελανόλευκοι” ισχυρίζονται πως ήταν οφσάιντ). Η Μεσσηνιακή ομάδα είχε μέτρια εικόνα, στο β’ ημίχρονο έψαξε περισσότερο το γκολ χωρίς όμως να κάνει τις μεγάλες φάσεις.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σάκης Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μπούμπαλης, Φούφουλας, Κατριβέσης (60’ Βλαχονικολέας) Κουνάβης, Πανίτσας, Βουτσινάς (76´ Παπαχριστόπουλος), Βλασσόπουλος (64’ Παναγιωτόπουλος), Κωνσταντινίδης, Σκεπετάρης (80’ Ντίνος), Κασπίρης (85’ Κούρτης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος (62’ Πάντος), Τσουβαλτσίδης (76’ Τσιβελεκίδης), Γκελγκέιρα (53’ Καζβιρόπουλος), Ιντζίδης, Μάκος, Δήμος (76’´Αντεμάϊ), Γιόκιτς (80´Βλάχος), Στεργίδης, Σάμπσον (53´ Γαλούπης), Βουκμίροβιτς (64’ Τσαλταπασίδης) Αλεξόπουλος.

Αύριο η απόφαση της ΕΠΟ

Αύριο Παρασκευή θα συνεδριάσει η ΕΠΟ για την κάλυψη των κενών θέσεων στην Football League. Μετά την αδυναμία συμμετοχής στην εν λόγω κατηγορία από το Νέστο Χρυσούπολης, θεωρείται βέβαιο ότι τις δύο κενές θέσεις θα πάρουν η Νίκη Βόλου και η Καλαμάτα, η οποία ετοιμάζεται ήδη για την συμμετοχή της στην Football League και αύριο περιμένει και την επίσημη απόφαση.

Αναβλήθηκε το ματς με Ατρόμητο Πατρών

Η διαγραφόμενη... προαγωγή της Καλαμάτας στην Football League όπως ήταν φυσικό οδήγησε χθες την ΕΠΟ στην αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο Πατρών. Από τη στιγμή που η Καλαμάτα θα συμμετάσχει τελικά στην Football League, θα μπει στο Κύπελλο από την τρίτη φάση, όπως και οι άλλες ομάδες της κατηγορίας.