Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 17:11

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Πήρε Σταματίου, “χάνει” Κουτσουρόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η Σπερχογεία που έκανε δικό της τον Κώστα Σταματίου.

Πρόκειται για 19χρονο τερματοφύλακα που αγωνιζόταν στον Πανθουριακό, απ’ όπου και τον απέκτησαν οι “Ταύροι”.

Αυτή ήταν η έκτη μεταγραφή της Σπερχογείας, μιας και είχαν προηγηθεί οι Θεόδωρος Δασκαλάκης, Φώτης Φωτιάδης, Κλέβις Πετριτάι, Χρήστος Θεοδωρόπουλος και Παναγιώτης Μάραντος.

Από την άλλη ο προπονητής Φραγκίσκος Κεράνης σύντομα θα χάσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που πόνταρε πολλά πάνω του εν όψει της νέας σεζόν...

Ο λόγος για τον Γιάννη Κουτσουρόπουλο που πέρασε φοιτητής στην Κομοτηνή και λόγω σπουδών θα βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη Μεσσηνία.

Κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορεί να βοηθά την Σπερχογεία στις υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο μεταγραφικό μέτωπο οι βυσσινί κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, που να αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Δεύτερο φιλικό με Ηρακλή Καλαμάτας

Οσον αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας, ο Φραγκίσκος Κεράνης έχει μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, αν και υπάρχουν ορισμένες απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο μοναδικός σοβαρός τραυματισμός μέχρι στιγμής είναι του Γιάννη Καντζιλιέρη που υπέστη θλάση και θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η Σπερχογεία έχει δώσει μέχρι τώρα ένα φιλικό με τον Νέο Αρι και σήμερα θα δώσει το δεύτερο φιλικό της με αντίπαλο τον Ηρακλή Καλαμάτας στις 6.30 μ.μ. στο “Π. Γεωργανάς”.

Για το επόμενο Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου έχει κλειστεί ένα πιο δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Πανθουριακό.