Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 16:41

Πρωταγωνιστικούς στόχους η ΑΕ Λογγάς

Γράφτηκε από τον

 

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Α1 τοπική είναι ο στόχος της Α.Ε. Λογγάς για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Από σήμερα η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, ώστε να βάλει σιγά-σιγά τις βάσεις ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να υλοποιήσει τον στόχο της.

Η διοίκηση και ο νέος προπονητής Δημήτρης Μάλαμας (φωτό) θα περιμένουν τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, στις 5 το απόγευμα, για την πρώτη προπόνηση. Πρώτα βέβαια θα γίνει η γνωριμία των παλιών με τους νέους, θα τους δοθεί το αθλητικό υλικό και στη συνέχεια θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία. Ο Καλαματιανός προπονητής θα έχει στη διάθεση του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όλους σχεδόν τους παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό, καθώς έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα, αλλά και σε όσους παίκτες έχουν αποκτηθεί στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και το επόμενο διάστημα.

Σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση, υπάρχει συμφωνία με κάποιους παίκτες, αλλά η διοίκηση θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ