Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 13:21

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλική νίκη 2-0 με Κορωπί (φωτό)

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλική νίκη 2-0 με Κορωπί (φωτό)

 

Μετά την ισοπαλία 1-1 την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο του Ταύρου με το Φωστήρα, χθες η Καλαμάτα ολοκλήρωσε το διήμερο φιλικών αγώνων της στην Αττική αντιμετωπίζοντας το Κορωπί στο γήπεδο “Γεώργιος Παπασιδέρης’’.

Η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε με 2-0 απέναντι σε μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα, ενώ ο Βασίλης Βούζας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είχαν παίξει λίγο στα προηγούμενα φιλικά. Στο πρώτο ημίχρονο η Καλαμάτα είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Ράκιτς, Τσαλταμπασίδη, Κουιρουκίδη και Σάμπσον. Στο 50´ έγινε το 1-0 για την Καλαμάτα με σκόρερ τον Γεωργόπουλο με προβολή έπειτα από σέντρα του Στεργίδη. Στο 52’ έγινε το 2 – 0 από τον προωθημένο Τσαλταμπασίδη που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και μετά την εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντινόπουλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το Κορωπί είχε μια καλή φάση με τον Λούρμπα στο 57’ ενώ η Καλαμάτα απείλησε με τον Χαρλέπα στο 74’ και τον Βουκμίροβιτς στο 82’.

Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Μπακόλας, Kotov, Κλήμης, Μπαρδούσης, Ξένος, Vila, Μπουσινάκης, Καρκασίνας, Λούρμπας, Diego, Ζαραδούκας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης (46´ Πάντος), Γκελγκέρια (73´ Ζαχαρόπουλος), Κωνσταντινόπουλος (67´ Γαλούπης), Τσιβελεκίδης (70´ Βουκμίροβιτς), Τσαλταμπασίδης, Δήμος (70´ Γιόκιτς), Ακριστινέϊ (37´ Μπάμπης), Σάμπσον (73´Τσουβαλτζίδης), Κουιρουκίδης (46´ Στεργίδης – 67Χαρλέπας), Γεωργόπουλος (72´Καζβιρόπουλος), Ράκιτς (46' Αλεξόπουλος).

Εγραψαν με σπρέι το πούλμαν

Μετά το ματς της Τρίτης που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, οι άνθρωποι της Μεσσηνιακής ομάδας είδαν με έκπληξη πως άγνωστοι, προφανώς φίλοι του Αιγάλεω, είχαν βάψει με σπρέι το πούλμαν της ομάδας. Συγκεκριμένα, Αιγάλεω και “Σίτι” είχαν γράψει στο “μελανόλευκο” πούλμαν, σβήνοντας το λογότυπο της “Μαύρης Θύελλας”. Να σημειωθεί πως λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει η κλήρωση της Football League που έφερε Αιγάλεω και Καλαμάτας αντιμέτωπους στην πρεμιέρα που θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου. Το φιλικό της Καλαμάτας με το Φωστήρα παρακολούθησε και ο προπονητής του Αιγάλεω Πέτρος Δημητρίου.

Ξεκινά αύριο η ακαδημία

Αύριο Σάββατο ξεκινά τη λειτουργία της για τη νέα χρονιά η ακαδημία της Καλαμάτας.

Η έναρξη θα γίνει στις 11 π.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Οι νεαροί λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν την μελανόλευκη φανέλα και να νιώσουν το συναίσθημα που πηγάζει από την ιστορία της Μαύρης Θύελλας. Νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο με όρεξη να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους, νέα ήθη και έθιμα στην λειτουργία των τμημάτων υποδομής και πολλή πάθος και όρεξη για μια καινούργια αρχή. Είστε έτοιμοι να αποτελέσετε κομμάτι της ομάδας μας”.