Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 11:47

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό αύριο με την Εθνική Ενόπλων

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμη φιλικό, αυτή τη φορά αρκετά δυνατό θα δώσει αύριο η Καλαμάτα.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την Εθνική Ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων. Οπως ανακοίνωσαν οι “μελανόλευκοι”, το ματς θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, θα γίνει με γενική είσοδο 5 ευρώ και προσέλευση μόνο από την δυτική κερκίδα (πέταλο). Το ίδιο θα ισχύει και για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που έχουν προεγγραφεί και θα μπαίνουν με λίστα.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει: “Το παιχνίδι θα έχει διπλό χαρακτήρα αφενός φιλανθρωπικό αφού από τα έσοδα που θα προκύψουν θα ενισχυθούν οικονομικά κάποιες οικογένειες που έχουν ανάγκη αυτής της βοήθειας και αφετέρου αγωνιστικό αφού θα εξαχθούν σοβαρότερα συμπεράσματα από την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές μας απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο που διαθέτει παίκτες με πλούσια εμπειρία”.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή η Καλαμάτα θα πάρει άνευ αγώνα την πρόκριση στην δ’ φάση το Κυπέλλου Ελλάδας μιας και ήταν η τυχερή της κλήρωσης που έγινε την περασμένη Δευτέρα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της θα το δώσει στο πλαίσιο της δ’ φάσης του θεσμού που θα γίνει το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου (η κλήρωση την επόμενη εβδομάδα). Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου με την Καλαμάτα να φιλοξενείται στην πρεμιέρα από το Αιγάλεω, σε ένα ματς που θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ. Μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην Μεσσηνιακή ομάδα που πάντως κινείται για την απόκτηση 1-2 παικτών ακόμη. Καλαμάτα και Νίκη Βόλου έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, λόγω της καθυστερημένης τοποθέτησης τους στη Football League.