Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019 10:33

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδας

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδας

Τον αντίπαλο της στην δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα μάθει σήμερα η Καλαμάτα.

Στις 12 μ στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα θα γίνει η κλήρωση όπου θα προκύψει ο αντίπαλος της Καλαμάτας στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν

Η “Μαύρη Θύελλα”, μπαίνει από αυτή τη φάση στο θεσμό (είχε περάσει άνευ αγώνα την περασμένη φάση) και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα της Super League 2.

Οι αγώνες μάλιστα θα γίνουν στις έδρες των ομάδων των μικρότερων κατηγοριών, κάτι που σημαίνει ότι η Καλαμάτα θα παίξει εντός έδρας, σε νοκ άουτ αγώνα. Τα παιχνίδια της δ’ φάσης θα γίνουν το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες δηλαδή πριν την έναρξη της Football League, η πρεμιέρα της οποίας θα γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με την Καλαμάτα να παίζει εκτός έδρας με το Αιγάλεω.

Η Καλαμάτα λοιπόν θα κληρωθεί σήμερα με μια από τις παρακάτω 12 ομάδες της Super League 2: Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Πλατανιάς, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου, Χανιά, Απόλλων Λάρισας, Κέρκυρα.

Μετρά αντίστροφα ο Λαθύρης

Ικανοποιητικά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Βαγγέλη Λαθύρη, ο οποίος εγχειρίστηκε τον Ιούνιο καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Ο επιθετικός της Καλαμάτας που πέρυσι είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα, το Σάββατο βρέθηκε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και παρακολούθησε το ματς με την Εθνική Ενόπλων. Ο μεγάλος άτυχος της Μεσσηνιακής ομάδας δεν κρύβει την ανυπομονησία του να επιστρέψει στη δράση, κάτι που πάντως αναμένεται να γίνει σε 3 μήνες.