Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 13:04

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια

 

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η φετινή σεζόν προμηνύεται θετική για τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο ιστορικός σύλλογος με σκόρερ τους Μπάκα και Παπαθεοδώρου νίκησε με 2-1 την φιλόδοξη Κυπαρισσία στο γήπεδο του Ασπροχώματος και προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Μια νίκη που πέρα από την πρόκριση, δίνει και ψυχολογία στον Απόλλωνα, καθώς επιτεύχθηκε κόντρα σε μια ομάδα που ενισχύθηκε αισθητά το καλοκαίρι με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην Α’ τοπική.

Ο Απόλλωνας παρότι δεν έχει πλέον στη σύνθεσή του τον Αλεξόπουλο (παίκτης στον οποίο στηριζόταν επιθετικά) έδειξε καλή εικόνα και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ακόμα βέβαια η απόδοσή του παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα, κάτι λογικό μιας και η ομάδα δεν είναι έτοιμη.

Ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση και την απόδοση των παικτών του, κόντρα σε μια δυνατή, όπως λέει ομάδα, που ήταν θετικό που την αντιμετώπισε αυτή την εποχή.

Το επόμενο εμπόδιο στο κύπελλο είναι – θεωρητικά- ακόμα πιο δύσκολο, αφού θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Γ’ εθνικής. Ο αγώνας θα γίνει μεσοβδόμαδα (δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία), αφού για το Διαβολίτσι ξεκινούν από αυτή την Κυριακή οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Και μία εβδομάδα αργότερα κάνει σέντρα και η Α’ τοπική. Το μόνο αρνητικό για τον Απόλλωνα είναι ότι αποβλήθηκε ο Σπανός και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο επίσημο ματς.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Λούτα, Μανωλόπουλος, Βασιλόπουλος. Αντίθετα επιστρέφει από τραυματισμό ο Περιβολάρης.

Γύρισε με ασίστ ο Παναγάκης

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία ο Παναγιώτης Παναγάκης επέστρεψε στα μεσσηνιακά γήπεδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο Παναγάκης είχε ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Αίαντα και αποχώρησε για σπουδές (ιατρικές) τις οποίες ολοκλήρωσε και ο Τ. Σακελλαρόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Τον πήρε στον Απόλλωνα και από την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, ο ικανός μέσος έδειξε την αξία του βγάζοντας την ασίστ στον Παπαθεοδώρου για το νικητήριο γκολ με την Κυπαρισσία. Εξι λεπτά μάλιστα μετά την είσοδό του στο ματς.

Πρόκειται για παίκτη με τεχνική κατάρτιση, που όταν βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, θα βοηθήσει σημαντικά τον Απόλλωνα.