Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 14:26

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-3: Συνδύασε νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

 

Συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα, ο Πάμισος κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, τον τοπικό Ηρακλή με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Αράπι με σουτ από την μικρή περιοχή, αξιοποιώντας την πάσα του Αριστομενόπουλου. Στο 67’ ο Σαραντόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βλάχος με σουτ πέτυχε το 0-2. Στλο 76’ ο Σαραντόπουλος με σουτ από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Νωρίτερα ο ίδιος είχε σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι για σχεδόν 50 λεπτά έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, γιατί στο 40’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Τζαβαλάς γιατί εξύβρισε τον διαιτητή Σκόρδο. Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Ηλ. Μπουρίκας και Χρ. Μπουρίκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Σίτι, Τζαβαλάς, Γκεϊβελόπουλος (85' Γεωργιόπουλος), Κίτος Αριδάς, Κωνσταντόπουλος (54’ Κονόμη), Γεωργόπουλος (73’ Μπαλτζής), Ντέρκα, Γιάννης, Πλάκας, Γκίνο.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (73’ Πολυχρόνης), Ρούτσης, Κατσιβαρδέας, Φιλόπουλος, Μωράκης (79’ Κοντομανωλόπουλος), Βλάχος, Μπουρχάν, Αράπι (63’ Σαραντόπουλος), Παπαδόπουλος (81’ Καλογερόπουλος), Αριστομενόπουλος.