Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 19:33

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 4-1: Με χατ τρικ του Καραβατά

Γράφτηκε από τον

 

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Παναγιώτη Καραβατά, που σημείωσε 3 γκολ, ο Νέος Αρις κέρδισε χθες το απόγευμα, εντός έδρας τον Αστέρα Αρφαρών με 4-1 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν 4 από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου και έφτασαν στην επικράτηση με το επιβλητικό 4-1. Είχαν σε καλή ημέρα τον 20χρονο επιθετικό, που άνοιξε το σκορ με δύο γκολ και λίγο πριν ο διαιτητής Γκούμας σφυρίξει για τελευταία φορά στο πρώτο 45λεπτο, ο Τσιριγώτης είχε κάνει το σκορ 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξαν πιο χαλαρά, αλλά προσεκτικά ώστε να μην κινδυνεύουν. Μάλιστα ο Καραβατάς πέτυχε το 4-0, σημειώνοντας παράλληλα το τρίτο προσωπικό του γκολ και έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο για την ομάδα του και συνάμα πιο δύσκολο για τους φιλοξενούμενους ώστε να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες διεκδίκησης της πρόκρισης. Σχεδόν 10 λεπτά μετά το 4-0, μείωσαν το σκορ με τον Π. Καπόγλη, αλλά αυτό δεν έφτανε ώστε να ελπίζουν μέχρι το τέλος ότι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Τα γκολ

Στο 21’ από κάθετη μπαλιά του Τσίκληρα ο Καραβατάς βγήκε τετ-α-τετ με τον Σακκά και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης στο 28’ μετά από ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 45’ ο Τσιριγώτης επιχείρησε σέντρα σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για γίνει έτσι το 3-0. Στο 66’ ο Καραβατάς εκτέλεσε το φάουλ στέλνοντας την μπάλα προς την εστία του Σακκά, αυτός ενώ φάνηκε πως μπλοκάρει την μπάλα, του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0. Στο 75’ μετά από λάθος των αμυντικών ο Π. Καπόγλης έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη και Γάκη.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ταχταμπάς, Τσιριγώτης, Κυριακούλης, Μανιάτης, Σαρρής, Αναστασόπουλος (60’ Κιοφίρι), Σκαλιώτης, Καρμπαλιώτης (80’ Θεοδωρόπουλος), Καραβατάς (68’ Σταυριανέας), Κυριόπουλος, Τσίκληρας (71’ Μπουζαλάς).

ΑΡΦΑΡΑ: Σακκάς, Ματθαίος (46’ Καραγιάννης), Χριστόπουλος, Κ. Καπόγλης, Τσιλίκος, Μαρκόπουλος (46’ Σουλιμάς), Μπούρας, Φέστας, Κ. Σακκάς (74’ Βανικιώτης), Π. Καπόγλης, Μπαράι (70’ Λυμπερόπουλος).