Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2019 12:56

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ευχάριστες αναμνήσεις από Τρίπολη και ΑΕ Καραϊσκάκης (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Η ΑΕ Καραϊσκάκης θα είναι ο πρώτος φετινός αντίπαλος της Καλαμάτας στο Κύπελλο Ελλάδας σε ένα όπου οι Μεσσήνιοι θα είναι γηπεδούχοι αλλά θα φιλοξενήσουν στο γήπεδο του Αστέρα στην Τρίπολη την ομάδα της Αρτας.

Ο αγώνας θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 4 μ.μ. και θα είναι νοκ άουτ.

Το παιχνίδι ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις στην “Μαύρη Θύελλα”, τόσο όσον αφορά το γήπεδο που θα γίνει το ματς όσο και τον αντίπαλο που θα βρουν στο δρόμο τους.

Στην Τρίπολη μετά από 11 χρόνια

Η τελευταία φορά που έπαιξε ως γηπεδούχος στο γήπεδο του Αστέρα η Καλαμάτα, ήταν στις 12 Μαΐου του 2008, όταν σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά ματς της τότε Β’ εθνικής είχε κερδίσει με 1-0 τον Πανσερραϊκό παρουσία περισσοτέρων από 1.500 φιλάθλων της που είχαν δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το χρυσό γκολ είχε πετύχει ο Ρέιζερ στο 94’ με την Καλαμάτα να σφραγίζει ουσιαστικά με την νίκη της αυτή την παραμονή.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καλομοίρης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Μπριλάκης, Δέδες, Κατσόγλου (83’ Χατζής), Ρέιζερ (96’ Τρούλης), Γενιτσαρίδης, Καούνος, Λουτσιάνο (82’ Μάχο), Μιλόσκοβιτς.

Δύο νίκες τη σεζόν 2013- 2014

Καλαμάτα και ΑΕ Καραϊσκάκης θα συναντηθούν μετά από πέντε χρόνια. Οι δύο έως τώρα συναντήσεις του έγιναν τη σεζόν 2013- 2014 με την Μεσσηνιακή ομάδα να μετρά ισάριθμες νίκες.

Στο ματς του πρώτου γύρου, η Καλαμάτα (που είχε ξεκινήσει με 3 ήττες το πρωτάθλημα), ήταν σαρωτική στο Δημοτικό Στάδιο και στο ντεμπούτο του Μίλτου Γκόφα στον πάγκο είχε επικρατήσει με 4-0.

Τα γκολ είχαν πετύχει οι Πούτσης (55’), Καραχάλιος (63’), Αλιού (80’), Οντσόβνγκ (89’ πεν.).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ριγανάς, Τσόπελας (81' Ζαχαρόπουλος), Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Καραχάλιος (75' Γεωργακόπουλος), Μπελεβέτης (24' λ.τ. Ντία Αλιού), Οντσβόνγκ, Πούτσης, Καλαντζής.

Στο ματς του β’ γύρου η Καλαμάτα είχε επικρατήσει με 1-0 εκτός έδρας της ΑΕ Καραϊσκάκης με γκολ του Σκόνδρα στο 49’ και είχε διατηρήσει τις ελπίδες της για τον τίτλο, αφού ήταν στο -3 από την Ερμιονίδα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κολοβούρης, Λιόλιος (40 λ.τρ. Σκαρλάτος), Μαρτίνος, Σκόνδρας, Ζαχαρόπουλος, Καντούτσης, Καραχάλιος (85' Σοφός), Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος (60' Οντσβόνγκ), Καλαντζής, Πούτσης.

Εκδρομή φιλάθλων στην Τρίπολη

Οι Bulldoggs διοργανώνουν εκδρομή για τον αυριανό αγώνα της Καλαμάτας στην Τρίπολη (4 μ.μ.) με την ΑΕ Καραϊσκάκης για το Κύπελλο Ελλάδας. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 2 μ.μ. από το γήπεδο του Μεσσηνιακού ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6909085886 (Δημήτρης).

Από τη Θύρα 1 οι κάτοχοι διαρκείας

Από την Θύρα 1 θα εισέλθουν τελικά στο γήπεδο “Θεόδωρος Κοκοκοτρώνης” αύριο για το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης οι φίλαθλοι της Καλαμάτας που έχουν εισιτήριο διαρκείας. Η ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Π.Σ. “Η Καλαμάτα 2019” θα ήθελε να ενημερώσει τους κατόχους των καρτών διαρκείας White – Black (50 €) όπως και τους φιλάθλους που έχουν σκοπό να προμηθευτούν ή έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια των 10€ ότι δεν θα εισέλθουν από την Θύρα 4 αλλά από την Θύρα 1 του »Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Η παραπάνω απόφαση προήλθε μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης της ομάδας μας έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η μαζικότερη και πιο οργανωμένη παρουσία των φιλάθλων μας στην Τρίπολη”.