Κυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2019 10:27

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Για την πρώτη νίκη με Ναύπλιο σε ένα ματς – γιορτή στο “Καπετάν Βασίλης”

Γράφτηκε από τον

 

Το "Καπετάν Βασίλης" φορά σήμερα τα γιορτινά του για το παρθενικό εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο. Διαβολιτσίου στη Γ' εθνική.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας θα υποδεχτούν στις 4 μ.μ. το Ναύπλιο σ' ένα ματς γιορτή για το Διαβολίτσι, που εκπροσωπεί για πρώτη φορά το νομό στις εθνικές κατηγορίες.

Η διοίκηση προσμένει από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" βοηθώντας τους παίκτες του Κώστα Παλαμάρα να φθάσουν στο τρίποντο.

Παράλληλα θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο το Ναύπλιο και θέλει όλες οι ομάδες να αποχωρούν φέτος με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ΑΟΔ έχει αφήσει στο παρελθόν την ήττα της πρεμιέρας από τον Αστέρα Βλαχιώτη που μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος, με δεδομένο ότι οι Λάκωνες έχουν βλέψεις ανόδου.

Αντίθετα η Μεσσηνιακή ομάδα θα παλέψει για την παραμονή και το Ναύπλιο του Αλέξη Μαντζούνη είναι μια ομάδα που πρέπει να κερδίσει για να αυξήσει τις πιθανότητες.

Ο πρώην τεχνικός της Κυπαρισσίας και του Παμίσου μιλώντας στην "Ε" χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι, αλλά ξεκαθάρισε ότι το Ναύπλιο παίζει πάντα για τη νίκη. Ο φιλοξενούμενοι στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου νίκησαν τη Θύελλα Πατρών και θα παραταχθούν με καλή ψυχολογία και ιδανική 11άδα. Το Διαβολίτσι μπορεί να ηττήθηκε, αλλά τα ευχάριστα νέα για το γήπεδο έχουν αλλάξει το κλίμα. Επιπλέον η ομάδα ενισχύθηκε περισσότερο (Βιγιαφάνε, Κυριαζόπουλος) και θα έχει και άλλα ¨"όπλα" στη μάχη της Γ' εθνικής. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των τραυματιών Γιάννη Καλογερόπουλου και Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 7ος όμιλος

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Κυριακή, 4 μ.μ.

Διαγόρας Βραχνέικων – Σπάρτη

Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Καραλής, Πήττας (Ηλείας)

ΠΑΟ Βάρδας - Αστέρας Βλαχιώτη

Καδδάς, Κακαφώνης, Οικονόμου (Αχαΐας)

Τσιλιβή - Ολυμπιακός Ζαχάρως

Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), Παπαλίτσας (Καρδίτσας), Καλυβόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Διαβολίτσι – Ναύπλιο

Λιάρος, Σόβολος (Λακωνίας), Τσούκας (Αρκαδίας)

Παναργειακός – Ερμιονίδα

Γκάμαρης, Τζίκας, Μαραθωνίτης (Αθηνών)

Θύελλα Πατρών-Ζάκυνθος

Μαρκαντωνάτος, Ασημακόπουλος, Λιάπης (Ηλείας)

Πανγυθεατικός – Πανηλειακός

Καυκάς, Αθανασοπούλου, Καρβούνης (Μεσσηνίας)